MMO’DA EĞİTİMLERE ARA VERİLMİYOR

MMO SAMSUN ŞUBEDE ASANSÖR MÜHENDİS YETKİLENDİRME KURSU DÜZENLENİYOR

​​​​​​​Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube, MİEM kapsamında üyelerine yönelik düzenlemiş olduğu Mühendis Yetkilendirme Kurslarına “Asansör Mühendis Yetkilendirme Kursu” ile devam etti.

Makina Mühendisleri Odası Ana Yönetmelik ve Yönetmelikleri, Mühendislik Etiği, Röleve Alma, Değerlendirme ve Pratik Bina Bilgileri, Tasarım ve Risk Analizi, Kullanım Amaçlarına Göre Asansörlerin Sınıflandırılması, Asansör Malzemeleri, Kullanım Alanları ve Çalışma Prensipleri, Uygulama Projesinin Çizimi ve Dayanım Hesapları, İlgili Standartların Uygulama Kurallarının Açıklanması ( EN 81-1 EN 81-2 ) ve Asansör Montaj ve Bakım Bilgilerinden oluşan konu başlıkları ile düzenlenen eğitimin sunumu MMO MİEM Kurs Eğitmeni Mak. Müh. Sadrettin UZUNGET tarafından verilen eğitime Samsun ve Amasya İllerinden toplam 22 Makine Mühendisi katılmıştır. Kursun sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara “Asansör Mühendis Yetki Belgesi” verilecektir.

Kurs ile ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail YOLAYDIN; “Şube olarak üyelerin beklentisi ve gelişmeler doğrultusunda MİEM Kursları planladıklarını, üyelere ve kamuoyuna yönelik eğitimlerin yapılan planlama doğrultusunda artarak devam edeceğini, İlimizde ve bölgemizde asansörlerin imalatı, montajı, periyodik kontrolleri ve sektörde çalışan Makina Mühendislerinin eğitim/belgelendirmelerine yönelik ilgili kurum/kuruluşlar ile koordineli bir çalışma sürdürdüklerini, sektörün sorunlarını ve gelişimini yakından izleyerek çözüm önerileri oluşturma gayretinde olduklarını” söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

DENGE EĞİTİM Haberleri