KUTLAMA PROĞRAMI DÜZENLENDİ

Terme’de muhtarlar günü kutlandı

Terme’de görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek hediye takdiminde bulunan Belediye Başkanı Şenol Kul, muhtarların devlet ile vatandaş arasında önemli bir köprü oluşturduklarını belirterek  ‘Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Terme’de“19 Ekim Muhtarlar Günü” nedeniyle kutlama programı düzenlendi. İlk olarak Terme Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kutlama programında Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç ve bir grup muhtar tarafından Atatürk anıtına çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstikâl Marşı okundu.

KUL, NE ZORLUKLARLA MÜCADELE ETTİĞİNİZİ BİLİYORUM

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, program sonrası protokol ile birlikte Terme muhtarlar derneğini ziyaret etti. Muhtarların, vatandaşlar ve yerel yönetimler arasında bir köprü vazifesi üstlendiklerini vurgulayan, kendisinin de muhtar çocuğu olduğunu belirten Kul, “Muhtarlarımız yerel katılım ve demokrasi anlayışımız adına önemli bir vazife üstleniyor. Terme Belediyesi olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda vatandaşlarımız talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu taleplerin bizlere iletilmesinde de en önemli unsurlardan biri sizlersiniz. Babamın da uzun yıllar muhtarlık yapması nedeni ile ne zorluklarla mücadele ettiğinizi iyi biliyorum. Amacımız Terme’yi daha sağlıklı, daha modern, daha çağdaş bir yapıya kavuştururken muhtarlarımızla birlikte şehrimizi geleceğe taşımak. İlçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Türkiye'nin en önemli kurumlarından olan muhtarlık vazifesini icra etmekten dolayı gurur duyduklarını söyleyerek ziyaret nedeni ile Terme protokolüne teşekkür eden Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç yaptığı konuşmasında,“ Terme’li muhtarlar olarak ilçemize yapılan çalışmalardan memnunuz. Başkanımız ne zaman ihtiyacımız olsa her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Nice muhtarlar gününe kavuşmak dileğiyle, tüm yöneticilerimize ve bizi derneğimizde ziyaret eden ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Terme Belediye Başkanı Şenol Kul muhtarlara üzerlerinde isimleri yazılı ajanda hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri