KARAASLAN, AFRİN GAZİSİ BOLAT’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda bacağından yaralanan Samsun’lu Gazi Tayfun Bolat’ı Tekkeköy’de Kibarlar Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

 “Dünya mazlumlarının umudu ülkemiz; nerede dara düşen, haksızlığa ve zulme uğrayan varsa orada bulunmuş, masum ve mazlumların güvenli sığınağı olmuştur. Kahraman Türk askerinin en önemli özelliklerinden birisi cephede asla geride durmaması, mertçe mücadele etmesidir. Tayfun kardeşimiz de cesaretle terör örgütü mensubu hainlerle mücadele ederken gazi olmuştur. Kendisine ve gazilik onurunu göğsünde bir şeref madalyası olarak taşıyan tüm gazilerimize millet olarak minnet duyduğumuzu ifade etmek isterim. Bu kutlu mücadeleye topyekun katılan milletimiz de destan yazmaktadır.” diye konuşan Karaaslan, Gazi Bolat’a ve tüm gazilere şifa dileklerinde bulundu. Samsun İl Jandarma Komutanlığı’nda Mehmetçiklerle öğle yemeğinde bir araya gelerek karavanadan yemek yiyen Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Karaaslan, askerlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Bugün milletçe verdiğimiz mücadelenin en önemli unsurları sizlersiniz. Afrin şehitlerimiz başta olmak üzere şehadet şerbetini içen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkomutanlığında vermiş olduğumuz mücadele sadece ülkemiz ve bölge barışı için değil, aynı zamanda dünya barışı için de çok önemli bir adımdır. Bugün sınırlarımızın ötesindeki terör örgütlerine ve onları destekleyen tüm unsurlara karşı milletçe çok güçlü bir mücadele veriyoruz.

İnşallah bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.Karaaslan, konuşmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu telefonla arayarak Mehmetçiklerle görüştürdü. Bakan Soylu, Mehmetçiklere hitabında, “Kendi tarihimizin önemli günlerinden geçiyoruz. Zeytin Dalı Harekatı’nı gerçekleştirerek gelecek nesillerimizi bir yükten kurtardık, geleceğe bir miras bıraktık.” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri