İSMAİL UYANIK SENDE O YÜREK VARMI !

Umut ÖZEN

2016-2017 sezonunda ölüp ölüp dirilen Samsunspor, malesef geçtiğimiz yıllara bakarak zirveye oynadığı yılları özler oldu.
Özlüyormuyuz evet çok çok özlüyoruz ,geleceğimiz için yeni yetişen çocuklarımız için Samsunspor her zaman hedefe oynayan bir takım olmasını her Samsunspor’lunun  istediği gibi bizlerde istiyoruz.
2016-2017 sezonu 2 dönem transfer yasağı alan Samsunspor’un maalesef önünü kapatmış,ilk yarı aldığı 11 puan ile 2.yarı hedefe varması için nerden baksanız 26 27 puan ihtiyacı vardı.
Ve nıtekım 25 puan alarak ligde averaj farkı ile kaldı.

 

Gelelim Samsunspor ‘un 2017 2018 yapılanmasına ,
2 dönem transfer yasağına rağmen 60 trılyonun üzerındekı borcun Erkut Tutu ve ekibi tarafından bugün itibari ile 45 trılyona düşürmesıydı.
Tabiî ki Samsunspor’un en önemli sorunu şu an eski başkan Kazım yılmaz’ın temlikleri.
Kazım yılmaz’ın Samsunspordan şu an halen tl ile 13 trılyon kendisine halen euro bazında Samsunspor kur farkı ödemek zorunda kalıyor.
Basın toplantısında da Erkut tutu özellikle Kazım yılmaz ile Samsunspor süper lige cıkana kadar temlıklerını kaldırmasını istemesiydi.
Burası Samsun ve Samsunspor inanın kımsenın alacağı kalmamıştır ve nıtekım Kazım Yılmaz başkanından alacağı kalmayacaktır.
Sadece biraz anlayış zaten kendisi kur farkı olmasa şu alcağı bile kalmamıştır.
17-25 haziranda Samsunspor kongresi var.


Erkut tutu ve ekibi Tff 1.lige göre bu borcu dönderebilceği ve yeniden Samsunspor’u bu sene hedefe oynayacağı bir takım oluşturcağını basın toplantısında belirti.
Yeni stad yeni heyecan Erkut tutu ve ekibini gözlerini kamaştırmış olmalı.
Niye çünkü pasta büyük biz bu borcun altına gırıp buralara kadar getırebıldıysek buradan da Samsunspor’u düzlüğe cıkarabılceğimizi her Samsunspor’lunun bilmesini isteriz dediler.
Özellikle basın toplantısında o sene bu sene tarzında taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var diyerek tüm Samsunspor’a gönül vermiş insanlardan destek istediler.
Kongreye kadar aday cıkarmı…
Çıkabilir..
Neden olmasın…


Asıl olan eski başkanlarımızdan İsmail uyanık’ın şehre gelip herkezin gözlerini ışıl ışıl yapması ve bizleride heveslendirmesiydi.
Basın toplantısında Erkut Tut’u Emin kar döneminde nasıl ben Emın kar’a adaysanız ben aday değilim bu Samsunspor’un etik değerleriyle örtüşmediğini kongre salonunda belirtiyse,
yine aynı şekilde ben adaysam, İsmail uyanık’ında aday olması etik değil denkleminde acıklamalarda bulundu yani İsmail uyanık başkanın önünü kesti.
Ben İsmail uyanık’ın yerinde olsam 1 dakika durmam aday olurum eminimki bu şehır ismaıl başkana daha çok destek verecektır.
Eğer o yürek İsmail başkanda yürek  varsa 1 dakika durmasın bu şehir onu çok sevıyor ve hemen kongrede aday olsun..
Samsunspor’u sportif başarıya taşıyacak dik duruş ve lobidir…
Buda İsmail başkanda kat ve kat var….
Samsunspor’umuz için hayırlısı ne ise o olsun….

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.