İşadamından Samsunspor’a yakıt ve maddi destek

Samsunspor’a finansal destek amacıyla Valilik tarafından açılan ‘Samsunspor’a yardım kampanyası’ çerçevesinde İşadamı İdris Keleş’de kampanyaya destek oldu

Samsunspor’a finansal destek amacıyla Samsun Valiliği tarafından başlatılan ‘Samsunspor’a yardım kampanyası’ çerçevesinde İşadamı İdris Keleş’de kampanyaya destek oldu. Samsunlu işadamı İdris Keleş, Kırmızı beyazlı kulübe 20 Bin TL maddi destek ve kulüp otobüsünün yakıt masraflarını karşılayacağı söylendi. 20 Bin TL’yi Valiliğin belirlediği banka hesabına yatıran İşadamı Keleş, bu hafta itibarıyla sezon sonuna kadar Kulüp otobüsünün yakıt masraflarını da karşılayacağı öğrenildi.

 

 

“Sayın İdris Keleş’e çok teşekkür ederiz”

 

Samsun Valiliği, resmi internet sayfasından yaptığı açıklama ile, işadamı İdris Keleş’e yardımlarından ötürü teşekkür mesajı yayınladı.  Samsun Valiliğinin yayınladığı mesajda, “Valiliğimiz öncülüğünde Samsunspor’a destek için başlatılan kampanyamıza 20 bin TL ile katkı sağlayan ve sezon boyunca Samsunspor aracının yakıt ihtiyacını karşılayacak İşadamımız Sayın İdris Keleş’e çok teşekkür ederiz” sözlerine yer verildi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SPOR Haberleri