İlkadım'da Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz Konferansı

Öğrenciler, 15 Temmuz'u Tanığından Dinleyecek

TRT ekranlarının sevilen dizisi Sevda Kuşun Kanadında Saatçi Hüsnü karakterini canlandıran şair-yazar Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu,  İlkadım Belediyesi Okur Yazar Buluşmaları kapsamında 'Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz' konulu söyleşide bulunacak.

İlkadım Belediyesi, Yazarlar Okullarda projesi kapsamında TRT Sevda Kuşun Kanadında dizisi oyuncusu yazar Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu'nu öğrencilerle buluşturacak.

TRT SEVDA KUŞUN KANADINDA DİZİSİ OYUCUSU SAATÇİ HÜSNÜ

TRT'nin sevilen dizisi Sevda Kuşun Kanadında başrol oyuncusu Arif'in eniştesi olan Saatçi Hüsnü karakterini canlandıran Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu, 30 Kasım Çarşamba Günü 'Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz' konulu söyleşide bulunacak. Hain darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz akşamında köprüde olanlar arasında olan Yenişehirlioğlu, O karanlık ve uğursuz gecede yaşanılanları ve yaşadıklarını anlatacak.

KÜLTÜREL FAALİYETLERE ÖNEM VERİYORUZ

Belediye olarak kültürel faaliyetlere önem verdiklerini ifade eden İlkadım Belediye başkanı Erdoğan Tok, " İlkadım Konferansları Okur Yazar Buluşmaları kapsamında yazarlarımızı okullarda öğrencilerimizle buluşturuyoruz.  Bu ay önemli bir konuda hain darbe girişiminin tanıklarından olan yazarımız Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu, Türkiye'de  darbeler ve 15 Temmuz konulu söyleşide bulunacak. Gençlerimizin yazarlarımızın düşüncesinden istifade ederek kültürel birikimlerinizi artırma, düşünce ufuklarınızı geliştirme açısından bu tür etkinliklerimizi önemsiyorum. " dedi.

Yazar Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu 30 Kasım Çarşamba Günü Saat 10.00'da Sosyal Bilimler Lisesi ve Saat 13.30'da ise Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda söyleşide bulunacak. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KÜLTÜR SANAT Haberleri