İKİZ MECLİS TOPLANTISINDA KONUŞTU

Havza Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısı düzenlendi

Belediye Meclis toplantısı öncesi AK Parti İlçe Başkanlığı'nda meclis gurup toplantısı düzenlendi.
 Toplantıda konuşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz “Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, İl Başkanlığımız, İlçe Teşkilatımız ve Belediyemiz ile büyük bir uyum ve huzur içerisinde ilçemize hizmet etmeye ediyoruz.” dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yapmış olduğu konuşmada; “İlçemizdeki bu huzuru ve hizmetleri bozmak ve engellemek isteyenler yine sahneye çıktılar. Geçmiş 50 yıldır Havza'nın kaderi ile oynayanların çocukları torunları şimdi yeniden sahneye çıkarak Havza’da ki bu huzur ortamını bozmak için çalışıyorlar.  Bugün AK Parti'de yer bulamayan, AK Parti'den atılanlar ve çıkar sağlayamayanlar, Havza halkını sömüren tefeci ve faizciler, 25 yıldır fakir fukaranın hakkını yiyip vakıf malını gasp edenler, Havza Belediyesi'ne ve Büyükşehir Belediyesi'ne borcunu ödemeyenler, 15 yıldır belediyemizden menfaat sağlayamayanlar, 15 yıllık bu gelişim ve hizmetin önü kesmek için yine bir gayret içerisine girdiler. Artık Havza eski Havza değil bu huzur artmanı bozup ilçemize yapılan hizmetlerin önünü kesemeyecekler. Yatırımları engelleyemeyecekler. Artık bu kişiler bilsin ki 50000 bin Havzalı uyanmıştır. 50 yıldır Havzanın kaderi ile oynayanları artık bilmektedir. Havzalı hemşerilerimiz artık bunlara itibar etmemektedir. Havza halkı içersinde de zaten itibarları bitmiştir.” 
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçe yapılan yatırımlar hakkında bilgiler vererek; “İlçemiz maalesef 50 yıldır göç vererek devamlı ufalmış, nüfusu düşmüş, siyasi ve ekonomik acıdan kan kaybetmiştir. Son 15 yılda 50 yıllık bu açığı kapatmak için geceli gündüzlü 24 saat çalışarak Havzanın gelecek 50 yılını inşa etmeye çalışıyoruz. İnşallah yapılacak tatil merkezi ve altyapısı tamamlanan Havza Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak yatırımlar ile Havza göç alan, termal turizm, sağlık ve sanayi merkezi bir ilçe olacak. Önümüzdeki 50 yılda Havza tekrar Samsunda ve Karadeniz’de adından söz ettiren bir ilçe olacak.” Dedi.
Ak Partinin kuruduğu günden bu yana partinin hizmetinde olduğunu belirten Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; “Ak Partimizin 2001 yılındaki kuruluşuna kurucular kurulu olarak başvurmuş, 2002 yılında da Samsun Milletvekili Aday Adayı olarak girdiğimiz ilk seçimde Havza’dan yüzde 35 oy aldık. Son referandumda ise bu oranını iki katına çıkarak yüzde 70’e yükselttik ve Samsun ilçeleri arasında en fazla oyunu arttıran 2. İlçe olarak ödül aldık. Bundan sonraki hedefimiz 2019’da bu başarı çıtamızın üstüne koymak.  Bu gün 8 aydır ilçemizde Büyükşehir Belediyemiz, İl Başkanlığımız, İlçe Teşkilatımız ve Belediyemiz uyum ve huzur içerisinde halkımıza hizmet için çalışmaktayız.” Dedi. 
Parti binasında düzenlenen AK Parti Meclis Gurup toplantısının ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri, Havza Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Kasım Ayı Belediye Meclisi toplantısına geçtiler.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in başkanlığında düzenlenen toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri