HATALAR ZİNCİRİ

Uğur AYTEKİN

    Bir hafta daha boşa geçti.Koca çınar yavaş yavaş yıkılıyor,yoktan var edilen takım...şimdi de hoca hatalarına kurban gitmeye mi başlıyor?
Ey Osman Hoca bu hataları inan amatordeki bir hoca yapmaz ve sen bir profesyonelsin.Yanlış onbirle başlıyorsun ve bana göre hatalı lüzumsuz değişikliklerle takımın belini kırıyorsun.Göksu'yu niye görmedin? Sadece koşan bencilce topları harcayan Kone'yi niye görmedin? Devamlı pas hatası yapan Hasana,sadece koşan ve son harekette topu öldüren Murat'a o kadar niye sabrettin.Kevin a   top vermeyen topcuları uyarmak aklına gelmedimi yoksa onu da mı görmedin.

Orta sahayı toparlayan adamı oyundan aldın birbirini tanıyan Kevin ve lumu' yu aynı kadroda oynatsan çok daha faydalı olmazlarmıydı? Mesela  ileri dörtlüde kanatlarda lumu ve kone ortada kevın ve vedatla başlasan çok daha verim alabilirdin. Son dakıkalarda  kurtarıcı olarak zola  oyuna sokuluyor !!
Bu adam zaten ağır vasat bir libero adamı ..Olmadı hocam olmadı bu hatalar zinciri senin gibi tecrübeli bir hocaya yakışmadı.
15 gün kampta bu takıma ne verdin motivasyon yok sistem yok sadece pas yapmayla iyi futbol olmuyor hocam.Ceza sahasına ancak doldur boşalt toplarla ulasmaya çalıştık.Sezonun ilk yarısı kadron yoktu şimdi fazlası var ve sen 11 kuramadın buda senin eksikliğin ama biran önce eksikleri görüp toparlanmazsak koca çınar devrilip sobalik odun olacak bu şehir buna katlanamaz.Biz senden çok şey bekliyoruz çünkü tek sevdamız var o da SAMSUNSPOR

Sağlıkla ve SAMSUNSPORla kalın ..Pazar günü malatyaspor maçında görüşmek üzere...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.