HASAN BASRİ KURT HAVZA'DA

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Havza ilçesinde esnafları ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Havza’da ilk olarak geçtiğimiz ay babasını kaybeden Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar’ı iş yerinde ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt burada Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar’dan Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Hakkında bilgiler aldı.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza OSB’nin yatırımcılar için cazip imkanlar sunduğunu belirterek; “Burada yapılacak yatırımlar ilçemiz için önemli. Göç ve işsizliğe çare olacak olan Havza OSB Havza için gelişmenin anahtarı olacak.” Dedi.
Havza TSO Başkanı Erkan Acar ise Havza OSB’nin altyapı geçici kabulünün yapıldığını belirterek; “Bundan sonra önceliğimiz yatırımcı bulmak. İnşallah gelecek yatırımcılar ile Havza hızlı bir sanayileşme ile bölgede cazibe merkezi olacak.” Dedi.
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ise Havza OSB ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek; “Bölgemize yapılacak her yatırımım ülkemiz ve bölgemiz için önemli. Faaliyete geçtiğinde Karadeniz Bölgesinin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olacak olan Havza Organize Sanayi Bölgesi, birçok hemşerimize de iş kapısı olacak. En kısa zamanda yatırımcıların Havza’ya gelmesini bekliyoruz. Havza bundan böyle göç veren bir ilçe olmaktan çıkacak ve büyümeye başlayacaktır.”dedi.
Kurt daha sonra Havza’da esnafları ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.
Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt yapılan tüm çalışmaların daha güzel bir Türkiye için olduğunu belirterek; “Amacımız halkımıza hizmet. Sizlerin temsilcisi olarak sizler için çalışmak ve sizler ile bir araya gelmek bizim için bir onur.” Dedi.
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’a ziyaretlerde Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri