Futbolcularımız bize güven ve umut verdi

Sportif direktör Coşkun Zeren, “Oyuncularımızın oynadığı oyundan çok memnun kaldık fakat skor bizi üzdü. önümüzdeki haftalar için futbolcularımız bize güven ve umut verdi.” dedi.

Samsunspor Sportif sorumlusu Coşkun Zeren, Pazartesi günü deplasmanda karşılaştıkları Gazişehir Gaziantepspor müsabakasını değerlendirdi. Basın mensuplarına açıklama yapan Zeren, futbolcuların ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu ifade ederek, “Gazişehir Gaziantepspor maçı önem verdiğimiz bir maçtı. Takımımız bu maça mevcut sıkıntılara rağmen güzel çalıştı. Oyuncularımız maç öncesi çok istekli ve arzuluydu ama maalesef kazanamadık. Çok güzel mücadele verdiler. Girdikleri pozisyonlar gol olsaydı şuan her şey daha farklı olurdu. Oyuncularımızın oynadığı oyundan çok memnun kaldık fakat skor bizi üzdü. önümüzdeki haftalar için futbolcularımız bize güven ve umut verdi.” diye konuştu.

 

“Ercan’ın eksikliği sıkıntılı bir durum”

Stoper oyuncusu Ercan Yazıcı’nın Gazişehir müsabakasında sarı kart görerek cezalı duruma düşmesinin sıkıntı yaratacağını ifade eden Zeren, “Ercan’ın eksikliği sıkıntılı bir durum. Ama bazen böyle durumlarda bir kahraman çıkar ve o bölgenin eksiğini çözer. İnanıyoruz ki bu maçta böyle bir kahraman çıkacaktır.” şeklinde konuştu.

 

“3 – 4 oyuncu almak istiyoruz”

Transfer tahtasıyla ilgili bilgi aktaran Zeren, takıma 3 - 4 oyuncu transfer etmek istediklerini söyleyerek, “Tahtanın kalkıp kalkmayacağıyla ilgili net bir şey yok. Çalışmalarımız sürüyor. Tahtanın kalkması lazım fakat kalkmazsa da dünyanın sonu değil. Takımımızda 18 tane futbolcumuz var. tahta kalkmasa da hayat devam edecek. Yaklaşık 6 futbolcu Kulübümüzle bağını kopardı. Bu durum karşısında takımımıza takviye yapmak şart. Kulübü sıkıntıya sokmamak kaydıyla ihtiyacımız olan bölgelere 3 – 4 oyuncu almak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri