CHP'li Kemal Zeybek CHP'lileri eleştirdi

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP olarak  özeleştiri yapmaları gerektiğini belirterek, "Eleştirince kırılan, darılanlar oluyor. Bu durumu ortadan kaldırmamız gerekir" dedi.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Terme ilçe kongresine katıldı. Partililerte konuşan Zeybek, ülkenin içinde bulunduğu durumun iç açıcı olmadığını öne sürerek şunları söyledi: "Ülkemizi yöneten siyasal İktidarın öngörüsüz politikaları sonucunda bütün komşularımızla bir barışık, bir kavgalı halimizden ötürü sözüne güvenilmez, ne yaptığı belirsiz bir ülke konumuna geldik. Mevcut durum ülkemizin itibar kaybına uğramasını yaratmıştır. Ülkemizin dünya kamuoyu önünde tartışılması ve olumsuz algılanması hepimizi derinden üzmektedir. Mevcut siyasal iktidarın ülkemizi getirdiği çıkmaz sokaktan çıkarmak için hepimize görevler düşmektedir."

PARTİLİLERİ ELEŞTİRDİ
"Bizler birazda kendimizi eleştirip, öz eleştiri yapmamız gerekir. Değerli dostlar bizler üzerimize düşen görevleri mutlaka yerine getirmeliyiz. Eleştirince kırılan, darılanlar oluyor. Bu durumu ortadan kaldırmamız gerekir" diyen Zeybek, "İktidara talip olan bir siyasi partinin üyeleri çok çalışmak, herkesle temas kurmak zorundadır. Biz iktidara talibiz onun içindir ki çok çalışmak zorundayız. Ülkemizi mevcut siyasal iktidardan kurtarmanın yolu, çok çalışarak, çok insanı ikna etmek ve sandıkta galip gelmektir. Bunun tek bir yolu vardır. Partinin yöneticileri bıkmadan usanmadan, Cumhuriyet Halk Partisinin ilkelerini halka anlatmaktır" diye konuştu.

Zeybek, mevcut siyasal iktidardan ülkenin kurtulması için 2019 yılında üç seçim birden yapılacağını söyledi. 
Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri