CHP  DEDİKLERİ …

Dursen Özalemdar

CHP ne, sualine bu günlerde ortaya çıkardığı görüntüler ile AÇIKÇA görülüyor. MİLLİ İRADEYE , SANDIK HİLELERİ. DARBELER ve İHTİLALLER. ANARŞİ-TERÖR .VATAN HAİNLERİ İLE İŞBİRLİK yaparak, ülkemizi KAOSA sokan hallerin, Meclis, GURUP ODALARI ve Parti merkezlerinden SOKAKLARA TAŞINAN ve TUTMAYINCA , MECLİSTE  ANAYASA GÖRÜŞMELERİNDE ORTAYA çıkan görüntülerle, HDP den önde giden ,CHP nin tecavüzleri nin artık HADDİ AŞMA olarak görüldüğüdür.

Dünkü ve BU GÜNKÜ  CHP  nin, ne olup olmadığını açıkça ifade eden bu kitap içeriği ve KAPAĞINDAKİ ifadenin her şey için YETERLİ OLDUĞUDUR. ,

 

İmandan nasibi olmayanların, dillerine doladıkları ŞEHİT ve CENAZELERİ olaylarında istismar ettikleri, ŞEHİTLER İÇİNDE, HİÇ ZENGİN, HİÇ İLERİ GELEN ADAMLARIN ÇOCUKLARI YOK ifadesi altındaki, MÜNAFIKLIK KOKAN söylentilerine, öncülük eden,  UÇKUR DÜŞKÜNÜ BAYKAL ın yerine, KASET SKANDALI ile CHP nin başına geçirilen, DHKP-C nin  DEVRİMCİLİGİ ile övünen bir kişinin getirilme garebeti. ATATÜRK CHP si ile, Bu gün getirildiği nokta arasındaki aykırılığın, İNÖNÜ nün  ülkemizi ABD ye nasıl PEŞKEŞ çektiği gerçeği ile, bu günkü PKK ile EŞLEŞEN, CHP nin , Ermeni YEMUŞ HANIMIN oğlu ÇARKÇI KEMAL ile şekillendigidir.

 Siyasetteki batılılarca kendine verilen röl ile, kimligini ispatlamıştır. MİT tirları ve bu olay içindeki CHP nin, Genel Başkana kadar uzanacak İHANET zincirinin. CHP li vekil ce ,  “bana sahip çıkmazsanız KONUŞURUM” tehdidindeki mananın  açıklığıdır.Bu günlerde ise, Şehit mezarlığındaki İÇKİ ALEMİ ile,  MİLLİ ve MANEVİ değerlerimizden ne kadar uzak olduklarını göstermiştir.

 

TÜRK ve TÜRKİYE ‘ye DÜŞMAN ne varsa, onlarla işbirliği halinde olan bu partinin KAPATILMASI ve TEŞKİLATLARINA devletin el koyması en hayırlı iş olacaktır.

 

ŞEHİT ve ŞEHİTLİK gibi kutsal olan, VATAN için ŞEHADETİN her kese nasip olamayacağını bilmekten aciz, Dünya hevesatı peşinde koşan, Göbekleri HARAMLA ve İÇKİ ile  dolu olan insanların, elbette bu mertebeye nail olamayacakları gerçeğidir, Garip ve Gurabanın ŞEHİT OLMA İSTEĞİNİN kesiştiği hayat anlayışını, ASHAB-I ŞİMAL  (SOLCU)  olanların anlamasının mümkün olmadığı ve olamayacağıdır.

 

Sayın Bahçeli’nin tespiti ile, KÖR NİKO nun meyhanesine yakışan bu kişilerin, evvelce CHP seçim arabalarındaki FUHUŞ haberleri, ne tür bir fitne ile  karşı karşıya olduğumuzu göstermesi bakımından ibret’i alemdir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.