BAKANIMIZIN ZİYARETİ, SAMSUN’UN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİKTE HIZLA ATACAĞI ADIMLARIN GÖSTERGESİDİR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ordu’da yoğun yağışların neden olduğu sel felaketinden etkilenen bölgelere yaptığı ziyaretlerin ve hasar gören alanlardaki incelemelerinin ardından bir dizi temaslarda bulunmak üzere Samsun’a geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ordu’da yoğun yağışların neden olduğu sel felaketinden etkilenen bölgelere yaptığı ziyaretlerin ve hasar gören alanlardaki incelemelerinin ardından bir dizi temaslarda bulunmak üzere Samsun’a geldi.

“Şehrimizle İlgili Vizyon Projelerimizi Masaya Yatırdığımız Verimli Görüşmeler Gerçekleştirdik”

Bakan Kurum’un Samsun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Ordu’da yoğun bir çalışma programı izledikten sonra bizi kırmayarak şehrimize gelen Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Bakanımızın ziyareti, Samsun’un çevre ve şehircilikte hızla atacağı adımların göstergesidir. Dün akşam şehrimize ulaştığı andan itibaren Sayın Bakanımızla; şehrimizde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları, Millet Bahçesi Projemiz, çözüm bekleyen sorunlarımız, vizyon projelerimizle ilgili çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik.” dedi.

Karaaslan ayrıca, “Doğal, tarihi, kültürel değerleri ve sahip olduğu gelişme dinamikleriyle büyüyen Samsun’umuz için sürekli sahadayız, tespit ettiğimiz sorunların hızla çözüme ulaştırılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

“Geleceğin Şehirlerini Oluşturmak Amacıyla Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz”

AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde bir konuşma yapan Karaaslan, Ordu’da yaşanan sel felaketinden etkilenen ve zarar gören Ordu’lulara geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti’nin şehircilik vizyonuna değinen Karaaslan, “Şehirlerimizin çözüm bekleyen birtakım sorunlarının çözümü noktasında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği; Cumhurbaşkanlığı hükümetinin 100 Günlük İcraat Programı’nda geniş bir şekilde yer alan, çevresiyle barışık, doğayla uyumlu, sürdürülebilir, yaşayanlarını kaliteli mekânlarla buluşturacak donanıma sahip, yeşil ve açık alanlarıyla insanı merkeze alan, şehir ekonomisine katkı veren, kimlikli şehirler idealimizle geleceğin şehirlerini oluşturmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“Tarihimiz, Milli Ruhla Kazandığımız Zaferlerin Sayısız Örnekleriyle Doludur”

24 Haziran seçimlerinin ardından başlayan yeni dönemin en önemli özelliğinin icraatların hızla hayata geçirilmesi olduğunu ifade eden Karaaslan, “Cumhurbaşkanlığı Hükümeti’nin ilk 100 Günlük İcraat Programı bu konudaki kararlılığın en önemli göstergesi olmuştur.” dedi. “Ülke olarak bugün, Dolar üzerinden gerçekleştirilen saldırılarla karşı karşıyayız. Son yıllarda yaşadığımız kriz ve çökertme operasyonlarını hükümetimizin güçlü iradesi ve binlerce yıllık milli birlik ruhumuzla akim bıraktık. Dolar’da yaşanan yükseliş açık ve net bir ekonomik savaştır. Tüm makroekonomik veriler, istihdamla ilgili göstergeler, bankacılık-finans sistemi iyiye giderken döviz kurlarında yaşanan yükseliş bir operasyondur. Daha önce bu tarz girişimlerin hiçbirine boyun eğmediğimiz gibi bugün de dik duracağız. Bizler önümüze bakıyor; hız kesmeden proje üretmeye, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartma hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. İstiklali ve istikbali söz konusu olduğunda ölümü öldüren cesaretiyle tüm Dünya’ya ders veren milletimizi 15 Temmuz’da tanklarla, toplarla korkutamayanlar Dolar’la hiç korkutamaz. Tarihimiz bu cesaretin, milli ruhumuzla kazandığımız zaferlerin sayısız örnekleriyle doludur.” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun’da Valilik, AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi ziyareti ile Canik ve İlkadım’daki kentsel dönüşüm alanlarının ardından Kızılırmak Deltası’nı da gezecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

SİYASET Haberleri