ATAKUM'DA FETÖ'YE GEÇİT YOK

Taşçı’dan ‘FETÖ’ hamlesi; “Kurumumuzda hainlere yer yok!”

DEMEK Kİ OLAY BASİT DEĞİL
Atakum Belediyesi'nde çalışan bir personelin tutuklanmasının ardından, Başkan Taşçı'nın yeniden inceleme talebinde bulunması, kamuoyunda, FETÖ/PDY meselesinde hassas olunması gerektiği şeklinde yorumlandı. Kamuoyu, tüm belediyelerin, hassasiyetle FETÖ/PDY örgütlenmesine karşı kesintisiz mücadele verilmesinin gerekliliğinde hem fikir. 

TÜM BELEDİYELERE ÖRNEK OLMALI
Başkan Taşçı'nın bu işin üstüne gitme durumu, gerek Samsun gerekse de tüm ülke belediyelerine örnek teşkil etmeli. Bu virüs gibi bedene nüfuz etmiş ihanet şebekesi, asla hafife alınmamalı; yeniden savunma mekanizmaları geliştirmelerine fırsat verilmemeli.

PERSONEL İNCELEMESİ TALEBİ
Atakum Belediyesi personeli bir kişinin geçtiğimiz haftalarda tutuklanmasının ardından, personel listesinin yeniden incelenmesi için emniyetten talepte bulunan Başkan Taşçı, “Talebimiz üzerine yapılan derinlemesine inceleme sonucunda, bir belediye çalışanı emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. FETÖ ile mücadelemiz sonuna kadar sürecek” dedi.

OPERASYONLARA SONUNA KADAR DESTEK
FETÖ soruşturması kapsamında sürdürülen operasyonlara sonuna kadar destek verdiklerini söyleyen Başkan Taşçı, “Kim bu hain yapının parçası olduysa, cezasını çekecek. Bu anlamda güvenlik güçlerimiz ile işbirliği halindeyiz. Personel listemizi emniyetimize bildirerek yeniden bir inceleme talep ettik. Bu inceleme sonucu bir belediye çalışanı, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı” dedi.

İHANET ŞEBEKESİNE ATAKUM'DA YER YOK
Tüm ülkede kararlılıkla sürdürülen FETÖ operasyonlarının sonuna kadar destekçisi olduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu kapsamda güvenlik güçleri ile irtibat halinde olduklarını kaydederek, “Ülkemiz için önemli bir iç tehdit olarak gördüğümüz FETÖ ihanet şebekesine karşı tavrımız nettir. Bu anlamda güvenlik güçlerimizle sürekli irtibat halindeyiz. Atakum Belediyesinde görev yapan bir personelin, FETÖ suçlamasıyla gözaltına alınarak cezaevine gönderilmesinin ardından, belediye çalışanlarımızın listesini güvenlik güçlerimize vererek, yeniden bir inceleme yapılmasını talep ettik. Bu incelemeler sonucunda da bir belediye çalışanı, bugün polis tarafından gözaltına alındı. Önümüzdeki 1-2 hafta boyunca, güvenlik güçlerimizden talep ettiğimiz bu kapsamlı incelemeler devam edecek. Yeni tespitler olması halinde de, İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler, bugün olduğu gibi gereğini yapacak. Büyük bir kararlılık içerisinde sürdürülen operasyonların sonuna kadar destekçisiyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki dik duruşu, kararlılığı, bizim en büyük güç kaynağımızdır. Hep birlikte, el ele, omuz omuza vererek, ülkemizin en hassas noktalarına dahi sızan bu FETÖ virüsünü temizleyeceğiz” diye konuştu. Ahmet Ufuk ERKAN
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GENEL Haberleri