20. YILINDA BÜYÜYEN GELİŞEN HASTANE

20. yılında büyüyen ve gelişen hastane Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri tarafından yapılan son çalışmalar, yeni yatırımlar ve hastane kadrosuna katılan hekimlerin tanıtıldığı basın toplantısı Zevahir Restaurant'ta düzenlendi.

“Sağlıkta güvenle” sloganıyla 20. yılını dolduran Samsun Büyük Anadolu Hastanesi ismi gibi kendisi de her geçen büyümeye sağlık alanında gelişmeye devam ediyor.

Bu anlamda Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, Başhekim Dr. Alparslan Tuhta ve Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen'in katılıyla gerçekleştirilen basın toplantısında hastanenin yaptığı son çalışmalar, yeni yatırımlar anlatılırken, hekim kadrosuna katılarak hasta kabulüne başlayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Cem Coşkun Avcı, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hasan Yücel, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. S. Savaş Yürüker ve Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir, kendilerini tanıtarak branşları hakkında bilgiler verdiler.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, "Burada özellikle hastanemiz bünyesine yeni katılan hekim kadromuzun tanıtımı ve şuan inşaatı devam eden yatırımımızla ilgili olarak bilgiler verilecektir. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve destek için siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

 

Başhekim Dr. Alparslan Tuhta ise, "Hekim kadromuza katılan yeni doktorlarımızın tanıtımı vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz toplantımızda Genel Müdürümüz Güner Bey yeni yatırımlarımız hakkında da bilgiler verecek. Aramıza yeni katılan doktor arkadaşlarımızın Samsun sağlık alanına çok şeyler katacaklarına inanıyoruz. Bununla gurur duyuyoruz, büyümeye devam ediyoruz, akademik kadromuzu genişletiyoruz, 20. yılımızda Samsun'un en köklü hastanesi olarak yolumuza emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz." diye konuştu.

 

Genel Müdür Güner Armutlu ise konuşmasında; "Toplantımıza hoşgeldiniz. Gösterdiğiniz yoğun ilgili ve destek için siz değerli basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aramızda çok kıymetli hekim arkadaşlarımız var. Hastanemizde hasta kabulüne başlayan akademik hekim kadromuzu kamuoyuna tanıtmak, çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı anlatacağımız toplantımızda hedeflerimizden de söz edeceğiz. Doktor arkadaşlarımız kendilerini tanıttılar. Hepsi kendi alanlarında önemli çalışmalara imza attıklarını görüyoruz. Yaptıkları uygulamalar ve ameliyatlar sayesinde hastalar şifa buldular. İnşallah Büyük Anadolu Hastaneleri çatısı altında da şifa dağıtmaya devam edecekler.

Shell kavşağı ilerisinde, gar binasında yapımına başlayan ve inşası süren yeni hastanemiz 8 kat ve 12 bin 500 metre kapalı alana sahip olacak. Alt ve üst yapısıyla, teknik cihaz ve sağlık personeli açısından bölgesindeki özel hastaneler arasında kendini gösteren bir sağlık merkezi olacak. Bu süreçler içinde inşallah yine sizlerle biraraya gelerek bilgiler vereceğiz. Ben tekrar bugün buraya gelerek bizlere gösterdiğiniz alaka ve destek için teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.

 

Konuşmaların ardından doktorlar kendilerini tanıttılar.

Uzmanı Doç. Dr. Hasan Yücel

1982 Kayseri doğumlu olan Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hasan Yücel, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyolaji AD Uzmanlık eğitimi alan Yücel, sırasıyla Sivas Numune Hastanesi, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kardiyoloji Ad. Yard. ve Doç. Dr olarak çalıştı. Kendisi şuanda Samsun Büyük Anadolu Meydan Hastanesi Kardiyoloji Polikliniğinde kendi branşı üzerinde tanı ve tedavilerini uygulamaktadır.

Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir

1976 Samsun - Kavak doğumlu olan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Talha Özdemir, Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi Mezunu. Atatürk Üniversitesi'nde uzmanlık eğitimi alan Özdemir, Sağlık Bakanlığı'nda, Dünya Göz Hastanesi'nde çalıştı. Şuan da Samsun Büyük Anadolu Meydan Hastanesi'nde çalışma hayatını sürdüren Özdemir, 19 yıllık aktif göz hekimliği süresince 20 binin üzerinde cerrahi vaka deneyimi bulunmaktadır. Göz hastalıkları polikliniğinde kendi branşı üzerinde tanı ve tedavileri uygulamaktadır.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Cem Coşkun Avcı

1997 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nde tıp eğitime başlayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Cem Coşkun Avcı, İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda uzmanlığını yaptı. Sırasıyla İnternational Hospital - Özel Nisa Hastanesi, Özel Ersoy Hastanesi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Başasistan ve Doçentlik görevlerini yapmıştır. Ortopedi ve Travmatoloji polikliniğinde kendi branşı üzerinde tanı ve tedavileri uygulamaktadır.

Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. S. Savaş Yürüker

Samsun doğumlu olan Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. S. Savaş Yürüker, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde lisans, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Uzmanlık ve 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD bölümünde ise Doçentlik eğitimi aldı. Gastrointestinal, Meme, Mide ve Bağırsak Cerrahisinde önemli çalışmalara imza atan Yürüker, kanser tedavisi üzerine de tanı ve tedavileri başarıyla uygulamaktadır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAĞLIK Haberleri