SERTİFİKALARINI ALDILAR

SERTİFİKALARINI ALDILAR
İŞARET DİLİ KURSİYERLERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile İlkadım Gençlik Merkezinde açılan işaret dili kursunun sertifika töreni gerçekleştirildi.

MİSAFİRPERVERLİĞİ ADINA ÖNEMLİ BİR SINAV OLACAK
İlkadım İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen tören; okunan istklal marşı ardından konuşma yapan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, “Zaman Hızla geçmekte. 2017 Deaflympics Olimpiyat Oyunlarına çok az bir zaman kaldı. Binlerce sporcu, yüzlerce antrenör ve bir o kadar da izleyicinin katılacağı bu büyük organizasyon için sizlerin aldığı bu eğitimin ne kadar önemli ve gerekli olduğu ortaya çıkmaktadır. Bu organizasyon Samsun' un misafirperverliği adına önemli bir sınav olacak. Burada en etkili araç ise iletişimdir. Bir çoğunuz bu noktada görev alacaksınız. Görevinizi başarıyla yerine getireceğinizi ümit ediyorum ki; aldığınız bu sertifikalar bunun en net göstergesidir. Bu vesileyle, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum "dedi 

KURSİYERLERE BELGELERİ TAKTİM EDİLDİ
İlkadım Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen kurslardan video gösterimi yapıldı. Ardından; kursiyerlerden Gamze Topuz' un konuşması sonrasında belge törenine geçildi. Tören; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü AR-GE Şube Müdürü Celalettin Kapçak,  İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Okuyucu, İlkadım Halk Eğitim Müdürü Kemalettin AK, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Sait Sayar, İlkadım Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Erdin, İşaret Dili Usta Öğreticisi Berna Zor' tarafından kursiyerlere belgelerini takdim etmeleriyle son buldu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.