Sepaş Enerji’den indirimli elektrik

Sepaş Enerji’den indirimli elektrik
Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ile Avrupa’nın lider enerji şirketlerinden CEZ Grubu’nun oluşturduğu AkCez ortak girişimi bünyesinde hizmet veren...

Sepaş Enerji, Samsunlu tüketicilere avantajlı fiyatlarla elektrik satışına başladı. Gerçekleştirdiği hizmetler ve cazip tarifeleriyle her geçen gün daha çok tüketiciye ulaşan Sepaş Enerji, özel indirimli tarifeler oluşturarak, Samsunlu serbest tüketicilerin yılda en az bir faturayı bedavaya getirmelerine ve zamsız tarifelerden faydalanmalarına olanak sağlayacak.

 

50 yılı aşkın süredir Türkiye sanayisinin kalbini oluşturan Kocaeli, Gebze, Bolu, Düzce ve Sakarya’da önemli bir deneyime sahip olan Sepaş Enerji, Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilere hizmet verme hedefiyle son hızla çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma alanını her geçen gün genişleten Sepaş Enerji, sahip olduğu tecrübeyi Samsun’a da aktarmayı hedefliyor.

 

Sepaş Enerji, “İndirimli Elektriğe Uyan” mesajıyla Samsunlu müşterilerin dikkatini çekiyor

Özellikle 130 TL ve üzerinde fatura ödeyen tüketiciler için “İndirimli Elektriğe Uyan” kampanyası başlatan Sepaş Enerji, bu sayede müşterilerini henüz çok bilinmeyen serbest tüketicilik kavramıyla da tanıştırıyor.

 

Samsunlu tüketicilere elektrik satış hizmeti götürmek istediklerini söyleyen Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari, “Karadeniz Bölgesi'nin eğitim, sağlık, sanayi, ticaret, ulaşım ve ekonomi açısından en gelişmiş şehri olan Samsun, hizmet sağlamak istediğimiz önemli bir şehir. Sepaş Enerji olarak, sahip olduğumuz deneyimi Samsun’a aktarmayı arzuluyoruz. Bu yüzden yıllık elektrik tüketimi 4 bin kWh’in üzerinde olan ve ayda ortalama 130 TL elektrik faturası ödeyen herkesin sunacağımız özel avantajlı tarifelerden faydalanmasını istiyoruz” dedi.

 

Geçtiğimiz Ocak ayında elektrik satışında yeni bir dönem başlatan Sepaş Enerji; kendi web sitesinden de elektrik satışı yapıyor. Bu yöntemle enerjisini Sepaş Enerji’den almak isteyen herkes, www.sepas.com.tr web sitesi üzerinden “Tek Tıkla İndirimli Elektrik” butonuna tıklayarak ve yönlendirmeleri takip ederek avantajlı fiyatlardan faydalanabilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.