Şenol Kul’un Terör Kınama Mesajı

Şenol Kul’un Terör Kınama Mesajı
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen saldırı nedeniyle terörü kınayan bir mesaj yayımladı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İstanbul Atatürk Havalimanı’na yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını kınayan bir mesaj yayımladı. Başkan Kul, kınama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul Atatürk Havalimanı’na yönelik düzenlenen terör saldırısı çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açtı. Terörün her şeklini insanlık suçu olarak değerlendiriyor ve şiddetle kınıyorum. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Unutulmamalıdır ki terörden beslenenler yine terörün döktüğü kanlarda boğulacaktır. Vicdandan yoksun, insanlık dışı bu saldırı, ülkemizin bütününe, birlik ve beraberliğimize ve demokrasimize yapılmıştır. Ülkemiz ve milletimiz güçlüdür; birbirine kenetlenerek acılarını saracak, korku ortamı oluşturmaya çalışanlara prim vermeyecektir. Hain terörü bir kez daha nefretle kınarken, terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.