ŞENGÜN:’ DAHA'DA İYİ OLACAĞIZ ‘

ŞENGÜN:’ DAHA'DA  İYİ OLACAĞIZ ‘
4Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un yeni Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Bu maçı kazandık ve ilerleyen haftalar içeresinde daha'da iyi olacağız” dedi.

‘KAZANDIK MUTLUYUZ’

Sungurlu Belediyespor karşında iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Çarşambaspor’un yeni Teknik Direktörü Haşan Şengün, ”Karşılaşmaya iyi başlayan taraf bizdik. Rakibize fazlaca pozisyon üretecek zaman vermedik ve takım olarak alan savunmasını iyi yaptık.  Futbolcularımızın kendilerine olan öz güvelerini sağlayarak. Bu maçı kazanmasını sağladık. Bu maç bizim için artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz” diye konuştu. 

‘HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR ‘

Altınordu Belediyespor maçının hazırlılarına başlayacaklarını hatırlatan Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Son üç haftayı iyi değerlendirip,  ligin yarısını bulunduğumuz yerin üstünde tamlamayı hedefliyoruz. Öncelikle hafta sonu evimizde oynayacağımız öneli maçın hazırlıklarını istediğimiz düzeyde tamamlayacağız. Bu haftaki rakibimin karşına çıkacağız. Güzel bir maç olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.