SENDİKALARDAN ÇETİNKAYA’YA DESTEK!

SENDİKALARDAN ÇETİNKAYA’YA DESTEK!
TÜRK – İŞ'e bağlı 16 sendika Osman Çetinkaya'ya AK Parti Samsun 5. Olağan Kongresi adaylığı için destek mesajı verdi.

Türk-İş'e bağlı 16 sendika Atakum Usluoğlu Restaurant'ta düzenlenen yemekte bir araya gelerek AK Parti 5. Olağan İl Kongresinde İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Osman Çetinkaya'ya destekleme kararı aldı.

ÇETİNKAYA SAMSUN İÇİN İYİ BİR ŞANS

Toplantının siyasi içerik taşımadığını AK Parti il başkanlığının vizyon ve misyon açısından Samsun için çok önemli olduğunu dile getiren sendika başkanları,''Biz bu görevi geçmiş dönemde il başkanlığı görevinde bulunan Sayın Çetinkaya ile daha iyi yapılacağına inandığımız için böyle bir karar aldık. Kendisine şimdiden başarılar diliyoruz” diye konuştu..

Sendikaların AK Parti İl Başkan Adayı Osman Çetinkaya'ya destek toplantısına, Demir Yol İş Sendika temsilcisi Zeki Seyhan, Tes İş temsilcisi Nakit Yılmaz, Tek Gıda İş temsilcisi Ali Başkesen, Haber İş temsilcisi Davut Çavuş, Metal İş temsilcisi Orhan Demir, Yol İş temsilcisi Şaban Çılgın, Harb İş temsilcisi Erdal Çavuş, Tarım İş Temsilcisi Bari Uslu ve Bas İş temsilcisi Engin Gündaş katıldı..

Toplantıda konuşma yapan Türk İş Eski Bölge Başkanı Adil Aydın, AK Parti'nin Şubat ayında yapılacak olan 5. Olağan İl Kongresinde adaylığını açıklayan Osman Çetinkaya destekleyeceklerini belirterek, Samsun'da sendikacılık anlamında yapılacak olan bütün faaliyetlerde Osman Çetinkaya'nın kendilerini geçmişte olduğu gibi bundan sonra da destekleyeceğine inandıklarını, Samsun için yeni değerler ortaya koymak bakımından Çetinkaya'nın başkanlığının önemli bir kazanım olacağına inandıklarını söyledi..

Toplantı sonucunda AK Parti İl Başkan Adayı Osman Çetinkaya'nın İl Başkan adaylığı çalışması boyunca İl ve İlçe delegelerinin Osman Çetinkaya'nın desteklemesini sağlayabilmek için bire bir ilişkiler kurulması kararlaştırıldı..
Sendika temsilcilerinin Osman Çetinkaya'yı destek yemeğine emekli sendikacılar, Adil Aydın, Necdet Kan, Mustafa Kalın, ve Dursun Canpolat'ın yanı sıra AK Parti önceki dönem teşkilat Başkanı Muhittin Arslan da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum