SEMRA GÜNEY YENİLİKLERİN PEŞİNDEYİZ!

SEMRA GÜNEY YENİLİKLERİN  PEŞİNDEYİZ!
Tekkeköy 19 Mayıs Anaokulu bahçesinde Tekkeköy Belediyesi, Tekkeköy Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Tekkeköy İlçe Kütüphanesi Müdürlüğü işbirliği ile “Tohum Ekme” ve “Okulumuza Bir İz Bırakmak İster misiniz?” Etkinliklerini düzenlendi

Etkinliğe Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın adına eşi Yasemin Togar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Emin Küçük, Doğan Biçicioğlu, Hatice Ertetik, Tekkeköy Gençlik Merkezi Müdürü Serap Aydın, Tekkeköy Atatürk İlkokulu Müdürü Seyit Ahmet Akgül  Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi sorumlusu Cengiz Korkmaz ve velilerimiz katıldı.

img_0866.jpg

‘OKUL OLARAK, GÜZEL BİR İŞİ BAŞARDİK’

“Her tohum bir çiçek olma rüyası taşır içinde” sözünden yola çıkarak okul bahçesinin yeşil alan kısımlarına tohum ekme çalışmasını gerçekleştirdiklerini dile getiren 19 Mayıs Anaokulu Müdürü Semra Güney, ”Öğretmenlerimizin öğrencilerimiz üzerinde bıraktıkları güzel işler vardır. Bizler de öğrencilerimizden ve velilerimizden okulumuza “Bir İz Bırakmak ister misiniz? “Etkinliği kapsamında bizlere hatıra olarak el izlerini bırakarak bahçe duvarımızı güzelleştirmelerini istedik” diye konuştu.

img_0875.jpg

‘OKULUMUZU ÖRNEK OKUL HALİNE GETİRDİK ‘

Öğrencilerimiz, velilerimiz ve misafirlerimiz ile birlikte bahçe duvarına el baskısı çalışması yaptıkların ifade eden 19 Mayıs Anaokulu Müdürü Semra Güney, Etkinliklerimiz esnasında keyifli ve eğlenceli anlar yaşandı. Bu arada yapılan etkinliklerin sonunda okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın adına  eşi Yasemin Togar’a okulumuz adına teşekkür plaketini  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Yalçınkaya takdim etti ”dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.