SEMİZ VE ÖZTÜRK'TEN ŞEHZADELERE OTOBÜS JESTİ

SEMİZ VE ÖZTÜRK'TEN ŞEHZADELERE OTOBÜS JESTİ
Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz ve Kanarya Tur Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk hafta sonu oynanılacak Giresunspor deplasmanı için Samsunspor Şehzadeler Grubuna deplasman otobüsü jestinde bulundular.

DEPLASMAN OTOBÜSLERİ BAŞKANLARDAN
Kırmızı Beyazlı taraftarlara otobüs jesti. Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz ve Kanarya Tur Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk pazar günü oynanılacak Giresunspor-Samsunspor karşılaşması öncesi Şehzadeler Taraftarlar Derneğine otobüs jestinde bulundular. Samsunspor'un ve Taraftarlarının daima yanında olduklarını belirten Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz,"Her zaman Samsunspor ve Taraftarlarının yanındayız. Üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz." dedi.  Kanarya Tur Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ise,"Yeni Yönetim ile taraftarlarımızın her daim yanında olacağız. Umarız Samsunspor'umuz bu sene Süper Lige yükselir" şeklinde konuştu.


ŞEHZADELER'DEN TEŞEKKÜR
Giresunspor deplasmanı için sağladıkları otobüs jestleri için  Kanarya Tur Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz'e teşekkür eden Şehzadeler Taraftarlar Derneği Tribün Lideri Hikmet Şimşek,"Her iki Başkanımızda bizlere daima destek oluyorlar. Bu hafta sonu oynayacağımız Giresunspor deplasmanı için bizlere desteklerini esirğemeyen Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz'e ve Kanarya Tur Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk'e Şehzadeler Taraftarlar Derneği olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.