Şekilli Nick Nedir?

Şekilli Nick Nedir?
Türkçe karakter desteği sağlayan ve birçok platform da şekilli yazı yazma imkânı sağlayan bir uygulamadır.

Türkçe karakter desteği sağlayan ve birçok platform da şekilli yazı yazma imkânı sağlayan bir uygulamadır. Online olarak kullanılır. Facebook, Instagram, WhatsApp ve Twitter gibi sosyal ağlarda imkânı sağlar.

Sosyal ağlar gibi Skype ve Discord gibi platformlarda da kullanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz özelliği de bulunur. Türkçe karakterleri desteklemesi, büyük bir avantaj sağlar.

Şekilli Nick Nasıl Yazılır?

yazmak için, yazı aracının olması gerekir. Bunu yapabilmek için, aracın içine istediğiniz kelimeyi yazarak, nasıl görünmesini istemiyorsanız, o şekilde ayarlayabilirsiniz. Dikkat çekici ve havalı olacaktır. Şekilli nick yazarken, hem Türkçe karakterler hem de farklı karekterler kullanma imkânı vardır. Beğenmiş olduğunuz nicki nasıl kopyalamanız gerektiğini de bilmeniz gerekir. Kopyalama yapabilmek için, yazı şekilleri yanındaki kopyala ikonunu kullanmanız gerekir. Şekilli Nick Yazı sitesinden, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Online olması sayesinde Pubg gibi anlık oynanan oyunlarda nickinizi daha havalı bir hale getirir. Yine CS ve GO gibi oyunlarda da kullanılır.  Nicklerinizi istediğiniz gibi kullanmanızı sağlayan bu yazı aracı sayesinde siz de güzel ve havalı nicklere sahip olup, çok kısa bir süre için de kullanmaya başlayabilirsiniz. Şekilli Nick Yazı sitesine girerek, nickler ile ilgili seçenekleri görüp, istediğiniz nicki şekilli hale getirebilirsiniz. Ayrıca yazı tipi şekli ve boyutunu da nasıl istiyorsanız, o şekilde ayarlayabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.