Şehzadeler’den Sosyal Yardım Projesi

Şehzadeler’den Sosyal Yardım Projesi
Samsunspor Taraftar Gruplarından Şehzadeler, Terme İlçesindeki Ahmet Ersoy İlkokulu 1-D sınıfı ile birlikte Diyarbakır’da bir İlkokula kırtasiye ve giyecek yardımı yapmtı.

MİNİK ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE VE GİYECEK YARDIMI 
Şehzadeler Grubundan bir ilk daha. Samsunspor Taraftar Gruplarından Şehzadeler, Terme İlçesindeki Ahmet Ersoy İlkokulu 1-D sınıfı ile birlikte Diyarbakır’da bir İlkokula kırtasiye ve giyecek yardımı yapmtı. Kırtasiye ve giyecek malzemelerini önceki gün Terme Ahmet Ersoy İlkokuluna götürerek burada öğrencilerle bir araya gelen Şehzadeler Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcıları Kenan Karpuzoğlu ve Mehmet Çetır minik öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Öğrenciler Şehzadeler Grubu üyelerini okul bahçesinde alkışlarla karşıladılar. 

ÖĞRETMEN BAYAR'DAN ŞEHZADELERE TEŞEKKÜR 
Yapılan sosyal yardım projesi malzemelerini Terme İlçesindeki Ahmet Ersoy İlkokulu 1-D sınıf Öğretmenine teslim edilmesinin ardından Şehzadeler Grubu Başkan Yardımcıları Öğrencilerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çekindiler. Terme  Ahmet Ersoy İlkokulu 1-D sınıf Öğretmeni Halil İbrahim Bayar yaptığı açıklamada,"Bu güzel Projemizdeki en büyük destekçimiz olan Samsunspor Şehzadeler Grubu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bu prjemiz umarım Türkiye'deki diğer okullarada örnek olur" dedi. 

BİR ÇOCUĞUN MUTLULUĞU HERŞEYE DEĞER 
Şehzadeler Taraftarlar Derneği olarak Sosyal Yardım Projelerine her zaman katkıda bulunacaklarını belirten Şehzadeler Grubu Başkan Yardımcısı Kenan Karpuoğlu,"Şehzadeler Taraftar Grubu olarak Diyarbakır’ın Sur ilçesi Eryolu İlkokulu’na kırtasiye ve giyecek yardımında bulunduk. Bu ve buna benzer sosyal yardımlaşma projelerine her daim katkıda bulunacağız. Bu projede bizlere olan desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Bir çocuğun mutluluğu hiç bir şeye değişilmez. Bunun daima bilincinde olarak projelerimize devam edeceğiz" şeklin konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.