ŞEHZADELER YÖNETİME SESLENDİ

ŞEHZADELER YÖNETİME SESLENDİ
Kırmızı beyaz renklere gönül veren Şehzadeler Grubu Samsunspor Yönetimine seslenerek bu yıl 19 Mayıs stadyumunda oynayacakları son maç olan Yeni Malatyaspor maçıdna bilet fiyatlarının 1 tl olması yönünde çağrıda bulundular.

 

 

YÖNETİME ÇAĞRIDA BULUNDULAR 
Samsunspor Şehzadeler Taraftarlar Derneğinde bu sezon 19 Mayıs stadyumunda oynanılacak son maçta bilet fiyatlarının 1 tl olması yönünde Kırmızı beyazlı Yönetime çağrıda bulundular. Konuyla ilgli yazılı bir açıklama da bulunan Kırmızı beyazlı Şehzadeler Taraftarlar Derneği yekilileri ligde oynayacakları son lig maçında belkide 19 Mayıs stadında son maçlarını oynacaklarını belirterek Yönetimden "Malatyaspor maçı biletleri 1 TL olsun" çağrısı yaptılar. Taraftarların yaptıkları çağrıda şu ifadelere yer verildi;

YUVAMIZ'DA SON MAÇIMIZ 
"Bilindiği üzere evimiz yuvamız olan Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na bu yıl veda ediyoruz. Playofflara kalamadığımız takdirde 7 Mayıs Pazar günü son maçımız olan Malatyaspor müsabakasına çıkacağız.Bu maç için Samsunspor yönetiminden isteğimiz tüm Samsun halkını maça çekmek ve güzel bir veda etmek adına Kale Arkaları ile Maraton Tribünü bilet fiyatlarını 1 TL'ye düşürmeleridir. Belkide bu sayede şehir ayaklanacak ve takımımızın playoff umutlarıda bir son haftaya sürüklecektir. Bizim için bugün güneş doğmamış olabilir ama unutulmasın ki biz güzel yarınlara hep inandık."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum