Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

ŞEHRİN ZAFERİ

          Muhteşem bir coşku, muhteşem bir ambiyans. Bu her iki etkenin oluşmasını sağlayan tek bir isim; ENGİN SEVER….. Yaptığı muhteşem ve ses getiren kareograflarından dolayı, bu şehir seni tanımalı, bu kulüp sana ve emeği geçen herkese teşekkür etmeli….
             Maçtan önce, Samsun spor takımından tıpkı taraftarlar gibi,  coşkulu ve baskılı bir 15-20 dakika bekliyor ve bu dakikalar içinde bir gol umuyorduk. Sadece bu maçın önem ve manası için…
             Adiloviç'in yokluğunda, bu topçunun görevini Ekigho'ya, sol açığı Serkan'a, orta alanı da Taha ve Erdem'e emanet eden Kaplar hocam; üç pas yapamayan bir orta alanla,tüm topları ezen ve rakibe kaptıran sol açıkla, kontra ataklarda takımı el freni gibi yavaşlatan bir Umar'la elbette gol bulamazdı ilk 45 dakikada….
              İkinci yarıya değişikliklerle başlayacağını tahmin ediyorduk Kaplar hocamın, ama ilk değişikliği 67 nci dakikada uygun gördü Serkan—Arif'le…Bu dakikadan sonra orta alan daha da hareketlenince organize olarak gelmeye başladık sahanın 4.ncü bölgesine..İlk yarı kullanamadığımız sağ ve sol kanatları da, kanatlandırdığımızdan göze hoş gelmeye başladı Samsun spor…Seyircinin bu dakikalarda ki muhteşem desteği de son noktaya ulaşınca, gol habercisi gibi geldi Musa'nın direkte patlayan topu….Dakika 77 de Musa'nın kanattan gelen ortasına muhteşem bir rövaşata ile fileleri ((  1  --   0  ))  havalandıran Umar'ın takımı lehine 90 dakika boyunca yaptığı en iyi hareketti…
                67 nci dakikaya kadar oyuncu değişikliği yapmayan Kaplar hocanın, bu dakikaya kadar neden beklediğini hala anlamış değilim. Golden sonraki yapılan 83 deki Musa—Turgay ve 89 daki Taha—Tuna deşiklikleri zaten yapılması gereken hareketlerdi…..
                Mana ve önemi için alınan üç puan çok anlamlıydı, BAZILARINA İNAD….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR