ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ BİZLERE EMANET!

ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ BİZLERE EMANET!
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesini ziyaret eden Türk Kızılay, Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım,” Evlatlarını bu vatan içi kaybeden şehitlerimizin aileleri bizlere emanet “dedi.

Şehit ailelerini ziyaret eden Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım’a Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi  Müdürü Dr. Serdar Bayram ve  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Süzücüsü ve ayrıca Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu ikinci Başkanı Köksal Öner eşlik etti.

ehitlerimiz-2.jpg

‘ŞEHİT AİLELERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR’
Ziyaret sırasında şehitler için duygularını anlatan Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım,” "Vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün ölümsüz abidesi olan şehitlerimiz milletimizin gönlünde sonsuza kadar yaşayacaklardır. Şehitlerimizin milletimize emaneti olan aileleri gözümüzün nuru başımızın tacıdır. Kahramanlarımızı dünyaya getirerek payelerin en değerlisine sahip olan şehit anne ve babalarına eş ve çocuklarına minnettarız. 18 Mart 1915'te tarihte eşine rastlanmayacak bir kahramanlıkla 'Çanakkale geçilmez' diyerek yedi düvele meydan okuyan bu milletin her ferdi gerektiğinde kendisine tevdi edilen kutsal değerlerin savunulmasında gözünü kırpmadan can vermeyi onurlu bir görev sayar. Şehitlerimize Yüce Rabbimizden rahmet ve mağfiret, yüreklerine ateş düşen ailelerine sabır ve metanet, diliyorum ”dedi. 

ehitlerimiz-3.JPG

OĞLUMUN ATEŞİ İÇİMDE SÖNMEDİ
Türk Kızılay’ın kutsal bir görev yaptığını hatırlatan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yonetim  Kurulu Başkanı Saadet Var,”1998 günü teröristlerce şehit edilen Hüseyin Var oğlumun içimdeki ateşi sönmedi devam ediyor.. Şehitlerimiz için denek binamızda belirli zamanlar içinde Şehit ve Gazi ailelerimizin katılımı ile Mevlid-i Şerif okutturuyoruz. Allahtan rahmet geride kalan gözü yaşlı ailelerine sabırlar ve yaralanan vatandaşlarımıza da  acil şifalar diliyorum hainler asla emellerine ulaşamayacaklar bu ülke sahipsiz. Bugün derneğimizi ziyaret eden başta Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürümüz Sayın Dr. Muhsin Yıldırım olmak üzere Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi  Müdürü  Dr. Serdar Bayram ile ne seslensem  ve derneğimizi neferi  olan Köksal  Öner’e  teşekkür ediyorum ”diye konuştu  Köksal Öner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.