Şehitlerimize Layık Oldular...

Şehitlerimize Laik Oldular...


Bu maçta üç puana ligdeki puan sıralaması gözünden değilde, 20 Ocak Şehitlerimizi topraklarınında raht uyuttuğumuz için seviniyoruz. Galibiyetten çok benim gibi bir çok insanda koreografide takıldı kaldı adeta. Tüylerimizi diken diken eden o görüntü aslınada hala aklımdan ve gözümden gitmiyor be... Samsunspor için canından olan bu güzel insanlara ne yapsak az. Ancak bir kez daha tüm Türkiye gördü Samsunspor taraftarının vefasını ve Arma aşkını.


Bu görüntülerin ardından Samsunspor olduğumla bir kez daha gurur duydum. Maçla ilgili pek bir şey diyemeyeceğim. Sahada 11 tane Tavşanlılı resmen yarı sahayı geçmemek için çırpındı. Kapalı savunmayı ilk yarıda açmamız ve devreyi son dakika golüyle kapatmamız galibiyette büyük rol oynadı. Vurdulu kırdılı oynayan takım kırmızı kart görünce ben niye kırmızı gördüm demesin. Kasap gibi adama giren oyuncuya kırmızı kart az bile...

Maçta şunu çok net gördünki. Taraftarımız gerçekten asil ve takımına bağlı bir topluluk. Ptt 1.lingde bir İstanbulu deviriyorsun. Ardıdnan 20 Ocak şehitlerini anıyorusun ve hiç bir menfaat bekletmeksizin stadyuma akın ediyorsun. İşte bu Samsunspor'un ve taraftarının özetidir arkadaşlar. Birileri bu görüntüleri çekemesede Ruhlarınız şad olsun Asil yürekler... Nuri Asan'ın da dediği gibi "Bir Sevdadır Samsunspor" dostlarım...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sefa EDİZ Arşivi
SON YAZILAR