ŞEHİTLERE DUA

ŞEHİTLERE DUA
Samsun Ülkü Ocakları ve bağlı İlçe Başkanlıkları, Güneydoğu Anadolu’da devan eden operasyonlarda şehit olan güvenlik güçleri için Kuran-ı Kerim okuyup, halen mücadele veren Şanlı Türk güvenlik güçleri içinde dua etti.

SAMSUN ŞEHİTLERİNE DUA ETTİ

Eş zamanlı olarak düzenlenen ve 10 ayrı ilçede gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim Tilaveti yoğun bir katılıma sahne oldu. Yatsı namazı sonrası Samsun İl Başkanlığı olarak Canik Ülkü Ocakları binasında gerçekleştirilen programa, Samsun Ülkü Ocakları il başkanı Hüseyin Kürşat GEZE, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Erhan USTA, Sivil Toplum Temsilcileri, partililer, ülkücüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ERHAN USTA TİLAVETİYLE BÜYÜLEDİ

Program sırasında Kuran-ı Kerim okuyan Erhan USTA, sesiyle dinleyenleri büyüledi. Kuran-ı Kerim okunması sonrası halen görev yapan güvenlik güçlerine destek amaçlı dua edilmesinden sonra konuşan İl Başkanı Hüseyin Kürşat GEZE, “Biliyorsunuz ki, ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Her gün kahpe terör örgütü üyeleri haince bir şekilde polisimizi şehit ediyor. Bizlerde maddi ve manevi olarak onların yanında olduğumuzu göstermek için Samsunda ve Samsun Ülkü Ocaklarına bağlı tüm teşkilatlarımızda bu gün yatsı namazından sonra Kuran-ı Kerin okuyup, Asker ve Polislerimize Hayır duasında bulunduk.” Dedi

ŞEHİTLİK EN KUTSAL MERTEBEDİR

GEZE “Şu dünya da iki önemli değerimiz var. Birincisi İslam dinine sahip olmak, ikincisi ise inanmış ve mücadele etmiş bir milletin torunları olmak. Şehitlik bizim için en kutsal şeylerden biridir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için çarpışmış ve şehit olmuş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve yüce Türk milletine baş sağlığı diliyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.

Program sonrasında gelen misafirlerle çay sohbeti düzenledi. MHP Milletvekili Erhan USTA’nın gündem hakkında açıklamalar yapılmasının ardından program sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.