Şehit Ve Gazi Ailelerinden Mevlid-i Şerif Programı

Şehit Ve Gazi Ailelerinden Mevlid-i Şerif Programı
Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, dernek binasında her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ay 46.'sı tertiplenen mevlidi şerif program gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet müdürü Mustafa YİĞİT, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Jan.üsteğmen Volkan Yıldırım, 75 Yıl Huzurevi müdürü Nusrat Yılmaz, Kemalpaşalılar mah. Dernek başkanı Muammer Güler , Sinoplular dernek başkanı Saadettin Kutlu, MHP kadın kolları ,Şehit aileleri gazilerin katıldığı ve manevi duyguların doruğa çıktığı mevlit programında duygusal anlar yaşandı.

Programın sonunda dernek başkanı Mümine Ersin yaptığı konuşmada ''Derneğin kurulduğundan bu güne kadar şehitlerimizin ve ebediyette intikal etmiş gazilerimizin ruhlarına okuttuğumuz mevlidi şerifi ve kuranı kerim programının 46.gerçekleştirmenin Mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. Programımız derneğimiz var olduğu müddetçe kesintisiz olarak devam edecektir.''dedi.

Derneğimizin her türlü faaliyetlerinde yanımızda bulunan ve desteklerini esirgemeyen mülki amirlerimize, kurumlarımızın temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, basınımızın temsilcilerine şahsım ve yönetim kurulum ve üyelerim adına teşekkürlerimi sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Program dua ve yapılan ikramla sona erdi. bafra55.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.