Şehit Annesi İle Birlikte Ağaç Diktiler

Şehit Annesi İle Birlikte Ağaç Diktiler
Orman Haftası Etkinlikleri kapsamın da,19 Mayıs İlçesinde ağaç diktiler.

19 Mayıs Belediyesi ve 19 Mayıs Gençlik Merkezinin ortaklaşa gerçekleştirdiği program 19 Mayıs Belediyesi Şehit İsmail Bektaş Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

19 Mayıs Belediyesi Şehit İsmail Bektaş Spor Kompleksinde gerçekleştirilen programa Şehit İsmail Bektaş’ın Annesi Behiye Bektaş da katılarak, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile birlikte ağaç dikti.

Orman Haftası münasebetiyle ağaç dikmek için 19 Mayıs Belediyesi Şehit İsmail Bektaş Spor Kompleksi’ni tercih ettiklerini belirten Başkan Topaloğlu, Şehidimiz İsmail Bektaş’ın adını verdiğimiz bu güzel spor kompleksimizi daha da güzelleştirmek için Şehidimizin Annesi Behiye Annemizle birlikte ağaç diktik. Şehidimiz İsmail Bektaş’ı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yaad ediyorum. dedi.

Şehit Annesi Behiye Bektaş ise konuşmasında; Bu güzel tesisi ilçemize kazandıran ve ismini de şehit oğlum İsmail Bektaş’ın ismini veren Başkan Oğlum Osman Topaloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.