ŞEHİT AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

ŞEHİT AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsunlu şehit ailesini İstanbul'da yalnız bırakmadı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsunlu şehit uzman çavuş Ertan Bayraktar'ın İstanbul'daki cenaze törenine katıldı. 

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gerçekleşen terör saldırısında şehit olan uzman çavuş Ertan Bayraktar'ın İstanbul Tuzla'daki cenaze törenine katıldı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçe merkezi üzerinde bulunan Durak Jandarma Karakolu önünde araç ve kimlik kontrolü yapılırken, PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı sonucunda Samsunlu uzman çavuşlar Bayram Aksu ve Ertan Bayraktar şehit oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ailesi İstanbul Tuzla'da ikamet eden Atakum Elmaçukuru mahallesi nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Ertan Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı. Şehit ailesinin acısını paylaşan Karaaslan, aileye başsağlığı ve sabır diledi. Şehidin cenazesi 15 Temmuz Şehitler Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Şifa Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

Törene ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya da katıldı.

Aynı saldırıda şehit olan Yakakent doğumlu olan uzman çavuş Bayram Aksu cenazesi, Yakakent ilçesi Mutaflı Mahallesi'nde ikindi namazının ardından defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.