ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta Merzifonlu şehit Murat Demirci'nin ailesini ziyaret etti

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta Van'ın Çaldıran ilçesinde terör örgütü PKK üyelerinin yola döşediği patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Murat Demirci'nin Ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Jandarma Astsubay Üstçavuş Murat Demirci'nin Amasya'nın Merzifon ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki babaevine gelen Usta burada Şehit Babası Nadir Demir ile bir süre sohbet ederek taziyelerde bulundu.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta Şahadetin nasip meselesi olduğundan bahsederek; "Bizlerin ve ülkenin güvenliği için namus ve şerefimiz için can veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, şehitlik nasip meselesidir. Her Kula ve Her aileye nasip olmaz, Seyfullah (Allah'ın kılıcı) olarak bilinen Halit Bin Velid İslamı kabul etmeden öncede İslamı kabul ettikten sonrada birçok savaşa katılmış ve hiç yenilgi yaşamamış bir komutandır. Ölümünü beklerken kendi ifa ettiği gibi onca savaşa katılmasına rağmen Şahadet mertebesine erememiş ölüm döşeğinde iken şehitlik bana nasip olmadı diye üzgünlüğünü ifade etmiştir. Şehitlik Peygamberlikten sonra gelen en üst makamdır. Allah'ım İnşallah onun şefaatine nail olabilmeyi nasip eyler. Müsterih olun Allah Geride kalanlara sabırlar eylesin"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.