ŞEHİT AİLELERİ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİDİR

ŞEHİT AİLELERİ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİDİR
Dernek binasının önünde Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’u Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var ve şehit aileleri karşıladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesini ziyaret eden Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’a ilçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan İlçe Jandarma bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Erbaş ile Bafra Askerlik Şube Başkanı ve ayrıca Garnizon Komutan Vekili Personel Asteğmen Serdar Mücahit eşlik etti.

 

‘ŞEHİTLERİMİZ KUTSALIMIZDIR’

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yanı sıra İade-i ziyarete bulunduklarını belirten Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur,”  Şehitlerimiz için yapabileceğimiz bir şeyler var.  Geride bıraktıklarına  sahip çıkmak.  Öncelikle bizlilerin asli görevidir şehitlerimiz kutsalımızdır. Şehit aileleri şehitlerimizin bize emanetidir. Her birine sahip çıkmalıyız. Bugün huzurla yaşıyorsak, bunu şehitlerimize borçluyuz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet geride kalanlara sabır ve gazilerimize açıl şifalar diliyorum” diye konuştu.

img_6986.jpg

‘ATEŞİ HALAN İÇİMİZDE YANIYOR’

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, ”Öncelikle bizi bu anlamlı günde dernek binamızda ziyaret Bafra Protokolü’ne teşekkür ediyorum. Vatanı görevi başında şehadete eren çocuklarımızın bugünkü gibi ateşi halan içimizde yanıyor. Unutmamız değil ve sizler daima bizim yanımızda olduğu müddetçe sırtımız yere gelmez. Allah devletimize zeval vermesin ”dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.