ŞEHİDE GÖZYAŞI

ŞEHİDE GÖZYAŞI
Bir ay önce Mardin'de göreve başlayan Özel Harekat Polisi Oktay Uçar, zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit oldu.

Annesi Sabriye Uçar, "Seni oraya ecel mi çekti" diyerek gözyaşı döktü.

ZIRHLI ARAÇ DEVRİLDİ
Mardin'in merkeze bağlı Artuklu ve Yeşilli ilçeleri arasında yol devriyesi görevini yürüten Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne ait zırhlı araç, gece saat 04.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak devrildi. Kazada yaralanan 2 polis memuru ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  

KAZADA AĞIR YARALANDI
Ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ağır yaralı olan Samsun'un Bafra ilçesi nüfusuna kayıtlı polis memuru Oktay Uçar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit düşen Oktay Uçar'ın Türk Bayrağı'na sarılı tabutu askeri uçakla Çarşamba Havalimanı'na getirildi.

ANNESİ AĞIT YAKTI
Evli ve 1 çocuk babası polis Oktay Uçar'ın cenazesini havalimanında karşılayan babası İzzet Uçar(63) ve annesi Sabriye Uçar gözyaşlarına boğuldu. Polislerin omuzunda uçaktan alınarak cenaze aracına taşınan oğlunun peşinden yürüyen anne, "3 günlüğüne de olsa geldin. Seni oraya ecel mi çekti?" diyerek ağıt yaktı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.