Şefkat Eli Derneğinden İdlib'li Çocuklara Giyim Yardımı Yüzleri Güldürdü

Şefkat Eli Derneğinden İdlib'li Çocuklara Giyim Yardımı Yüzleri Güldürdü
İdlib'de mücadele eden insanlara yardımımızın en önemli önceliklerinden biri de giyim paketi.

 

2010 yılından bu yana faaliyet gösteren derneğimizde, gönüllülerin ve bağışçıların büyük katkılarıyla faaliyetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz. Bu, Suriye'nin 2013'ten beri savaştığı iç savaşta mücadele edenlere yardım etmek içindir. Soğuk havaların getirdiği bu zorlu süreçte birlik olduk ve elimizden gelen her şekilde yardım etmeye çalışıyoruz.

İdlib'de Giyim Yardımı

İdlib'de mücadele eden insanlara yardımımızın en önemli önceliklerinden biri de giyim paketi. Savaş sırasında bazı vatandaşlar evlerini terk etmek, bazıları ise ailelerini terk etmek zorunda kaldı. Tüm insanlığın bu insanlara yardım etme sorumluluğu vardır ve onlar hayatlarını kurtarmak için seferber olmaya devam etmektedirler. Kurduğumuz tüm imkânları kullanarak bu yolda tüm hızımızla maddi destek sağlamaya devam ediyoruz. Merhametin Elleri İnsani Yardım, giyim mağazasından mağdurlara bot, mont, çorap ve kışlık atkı gibi birçok hediye gönderdi.

İdlib’e Yiyecek Yardımı

Evlerinden çıkıp sokaklara düşen bu insanların yiyecek bulmasının zor olduğunu belirtmek isteriz. Onlara ekmek ve bazı temel besin maddelerini içeren gıda paketleri sağlayarak, açlıkla mücadele eden insanlara sonuna kadar destek ve yardım ediyoruz. Bu hizmetler bununla da kalmıyor, et ürünlerini de kurban ederek ulaştırmayı hedefliyoruz. hizmeti de sizlere sağlıyoruz.

İdlib’e Yardım Kampanyaları

Devam eden giyim ve gıda kampanyamız yeterli değil, daha fazla yardıma ihtiyaç var;

  • Soğuk geceler için olmazsa olmaz battaniye yardımı
  • Dinimize göre zekât ve hayır işleri
  • Ek Tuğla Ev Yardımı

Bizimle Suriye'ye destek olmak istiyorsanız, bize katılabilir ve bu yardımlardan bir veya birkaçını koşulsuz olarak seçebilirsiniz. da kurumumuz yapıyor.

Nasıl Yardım Edebiliriz?

Sistemimizde internet üzerinden kolayca bağış yapabilir, havale veya elektronik havale ile bağış yapabilirsiniz. Ya da internet üzerinden bağış yapmak istemiyorsanız derneğimize bizzat gelip yardımda bulunabilirsiniz. İdlib'de savaşın çok yakın olmadığı bu dönemde derneğimizin devamlılığı şart koştuğu bu dönemde yardımlarınız ile desteğimizi yıllık veya aylık olarak, durumunuza göre paylaşabilir, hayat kurtarabilirsiniz. Her seferinde havale ya da EFT yapmak yerine tekrarlı ödeme yapmak isterseniz her ay yinelenen kısmı işaretleyerek sürekli olarak desteğinizi göndermiş olacaksınız. Derneğimiz yardımı da yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.