ŞEFFAF VE HESAP VEREN BELEDİYE!

ŞEFFAF VE HESAP VEREN BELEDİYE!
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsunumuzun hak ettiği hizmetleri vatandaşlarımıza sunarken şeffaf, hesap verebilir, kapsayıcı ve kimseyi ötekileştirmeyen belediyecilik anlayışımız hakim olacak" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi makamına gelen tüm misafirlerini içtenlikle ağırlayan Başkan Demir, "Bu şehire ve bu şehrin kadirşinas insanlarına hizmet etmeyi şerefli bir görev olarak görüyorum. Şeffaf ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışımız olacak" dedi.

mustafa-demir-1.jpg

BÜYÜKŞEHİR'E ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR

Başkan Mustafa Demir, bugün de gün boyu sırasıyla Sinoplular Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal ve yönetim kurulu üyelerini,  TCG Bayraktar Gemi Komutanı Deniz Yarbay Bülent Güngör, Deniz Binbaşı İsmail Akıncı, Gemi Kıdemli Astsubay Ahmet Bilgili’yi, Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği( MEDİKÜM) yöneticilerini, Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Yakup Yönten ve hastane yöneticilerini, Terme Kaymakamı Mehmet Parlak'ı, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi'yi ağırladı.

mustafa-demir-2.jpg

'HER KURUŞ, SAMSUN'UN HİZMETİNDE OLACAK'

Başkan Mustafa Demir, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Biz belediyecilik hizmetlerimizi tüm vatandaşlarımıza sunarken vatandaşlarımızı ötekileştirmeden belediye kaynaklarımızı şehrimiz ve halkımız için kullanacağız. Bilinmelidir ki belediyemiz halkımızın ve devletimizin bize emanetidir. İçerisinde yetiştiğimiz kültürün bize kazandırdığı anlayışla emanetin kutsi yükünü omuzlarımızda hissederek bu emanete sahip çıkacağız ve kaynaklarımız kuruşu kuruşuna kıymetli Samsun halkımzın hizmetinde olacak. Çünkü biz bu şehre ve bu şehrin kadirşinas insanlarına hizmet etmeyi şerefli bir görev olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

mustafa-demir-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.