SEFERLER İPTAL

SEFERLER İPTAL
Tekkeköy İlçesi Balcalı, Sıtma suyu, Taşdemir, Ulaş ve Hamzalı mahallelerine Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsleri seferleri kaldırıldı.

Vatandaş, seçim dönemlerinde verilen sözlerin tam tersi yapılıyor diye Büyükşehir Belediye Başkanı'na ateş püskürüyor.

SEFERLER KALDIRILDI
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim dönemlerinde verilen sözlerin tam aksini yaparak, Tekkeköy İlçesi Balcalı, Sıtmasuyu, Taşdemir, Ulaş ve Hamzalı mahallelerine Belediye Otobüsü seferlerini kaldırdı. Seçim dönemlerinde İlçelerin en ücra köşesine kadar hizmet götüreceğiz diyen Yusuf Ziya Yılmaz, bu mahallelerde ulaşımı Minibüsçülere verdi.
Yapılan ihale sonunda bu güzergaha 5 minibüs tahsis edildi ve vatandaşın evine ulaşım ücreti 2 kat arttı.

2 KAT ÜCRET ÖDENECEK
Daha önce Samsun'dan Belediye Otobüsüne binen vatandaş, Tekkeköy Hamzalı mahallesine 3 TL'ye gidiyorken, yapılan yeni düzenleme ile bu ücretin 2 katını ödemek zorunda kalacak. Samsun'dan binen vatandaş Tekkeköy'de inip, Hamzalı ve diğer mahallelere giden minibüse tekrar binecek ve iki defa ücret ödeyecek.


AKRABALARIMIZ GELEMİYOR
Balcalı, Sıtmasuyu, Taşdemir, Ulaş ve Hamzalı mahalle sakinleri yapılan bu değişiklik için Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a tepki gösteriyor ve kararın iptal edilmesini istiyor. Aldıkları maaşla kıt kanaat geçindiğini dile getiren mahalle sakinleri,"Zaten kıt kanaat geçiniyoruz. Kazancımız yol parasına gidiyor. İşten yorgun argın bir vaziyette çıkıyoruz. Tekkeköy''e indiğimizde, yetmezmiş gibi minibüsün dolmasını bekliyoruz. Samsun'dan gelen misafirlerimiz, Samsun'dan dolmuşa binecek Tekkeköy'de inecek. Tekkeköy'de yeniden minibüse binecek ve bize misafir olacak. Dönüşü de aynı şekilde olacak. Yapılan bu düzenleme akrabaları birbirinden ayırmaktan başka bir şey değildir. Artık ne bize akrabalarımız, misafirlerimiz gelebilecek, ne de biz onlara gidebileceğiz. Bu duruma vicdanları elveriyor mu? Biz isyanları oynuyoruz. Seçimlere az bir zaman kaldı. Bizim cebimizde gözü olanlara, aileleri akrabaları birbirinden uzaklaştıranlara nasıl oy vereceğiz?" şeklinde dertlerini dile getiriyorlar. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum