“SEFERBERLİK HALİNDEYİZ”

“SEFERBERLİK HALİNDEYİZ”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun'un 17 ilçesinde hizmet seferberliği ilan ettiklerini söyledi.

Başkan Şahin, Tekkeköy ve Çarşamba ilçelerini ziyaret etti. Ziyaretlere Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’da katıldı.

HER GİTTİĞİ YERDE SICAK KARŞILAMA

İlk olarak Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte Samsun Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneğine iade-i ziyarette bulunan Başkan Şahin, burada otomotiv sektörü temsilcilerinin sıkıntılarını dinledikten sonra Çarşamba ilçesine hareket etti. Burada esnaf ziyareti gerçekleştiren, vatandaşların belediye hizmetleri ile ilgili taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başka Şahin, sıcaklığı ve mütevazılıği ile de herkesin gönlünü feth etti.

ÖZEL ÇOCUKLARA BAŞKAN AMCADAN YAKIN İLGİ

Daha sonra Türkiye'nin sayılı özel eğitim merkezlerinden birisi olan Çarşamba Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Merkezinde özel çocukları ziyaret eden Şahin'e özel öğrencilerin ilgisi de yoğun oldu. Tüm öğrencilerle tek tek yakından ilgilen Başkan Şahin," Özel çocuklarımız, onlar bizim meleklerimiz. Burada yavrularımıza çok güzel ve özel bir eğitim veriliyor. Burada görev yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, özel çocuklarımıza da mutlu bir yaşam sürmelerini diliyorum" ifadelerini kullandı.

17 İLÇEMİZDE HİZMET SEFERBERLİĞİ İLAN ETTİK

İlçe ziyaretleri sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Şahin, "Altyapı, arıtma tesisleri, yol ve içme suyunda Samsun örnek şehir olacağını ve 4 ilçede ileri teknoloji biyolojik arıtma tesisi kurulacağını açıkladı.

Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kavak ilçemize 11.600.000 TL tutarında, Lâdik ilçemize 10.870.000 TL, Salıpazarı ilçemizde 11.380.000 TL, Çarşamba ilçemizde 118.357.000 TL olmak üzere kredileri tahsis edilmiş ileri teknoloji biyolojik atıksu arıtma tesisleri kuracağız. Bafra ilçemizde 7.245.000 TL, Terme ilçemizde ise 3.732.565 TL tutarında yatırımlar ile atıksu arıtma tesislerimizin revizyonunu yapıyoruz. 19 Mayıs ilçemizde 4.968.000 TL, Vezirköprü ilçemizde 8.520.227 TL ve Yakakent ilçemizde ise 27.194.644 TL olmak üzere kanalizasyon, Atık su arıtma tesisi ve derin drenaj yapım işleri çalışmalarımız başta olmak üzere 69.201.000 TL tutarında ki atıksu arıtması konusunda yatırımlar devam etmektedir. Kısacası 17 ilçemiz için seferberlik halindeyiz" ifadelerini kullandı.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.