"SAYGISIZ VE DİSİPLİNSİZ"

"SAYGISIZ VE DİSİPLİNSİZ"
Samsunspor Teknik Direktörü dün oynanan Giresunspor karşılaşmasında Ofoedu'nun neden kadroya alınmadığını açıkladı.

Özat, "Bu takım Ofoedu'dan ibaret değil. Bir oyuncuyu kazanacam diye 24 kişiyi kaybedemem. Ofoedu antrenmanlarda disiplinsiz, saygısız davranışlarından dolayı ayrıca hiç herkesten habersiz izinsiz İstanbul'a gitmesinden ötürü bu kararı verdim" dedi.

"SORUN BİR OYUNCU"
Ofoedu'nun antrenamnlarda disiplinsiz olduğunu belirten Özati "Ofoedu sakat değildi. Ben sezon başından buraya geldiğimde kadro kurulmuştu. Ben bu kadroya ne oyuncu aldım, nede bir futbolcu hakkında tavsiye sundum. Hazır bir kurulu kadroya geldim ve ben bu kulübün çalıştırıcısıyım. Şunu çok net bilmenizi istiyorum. Bu takım Ofoedu'dan ibaret değil. Bir oyuncuyu kazanacam diye 24 kişiyi kaybedemem. Ofoedu antrenmanlarda disiplinsiz, saygısız davranışlarından dolayı ayrıca hiç herkesten habersiz izinsiz İstanbul'a gitmesinden ötürü bu kararı verdim. Sorunlu bir oyuncu. Çok daha ötesine gitmek istemiyorum. Elimizdeki kadro bu. Kadro dışı bırakmak çok çağ dışı bir yöntem. Çok takdir ettiğim bir olay değil. Ama onunla ne kadar iyi çalışırım bundan sonra onu bilmiyorum" diye konuştu.

"İNSANİ İLİŞKİLERİM BİTMİŞTİR"
Özat sözlerini şöyle sürdürdü; "Prensiplerimden ödün vermem. 3-4 ay oldu kazanmak adına herşey yaptık. Ama o kendisini ulaşılmaz görüyor. Şöylede bir gerçek var ki, onun televizyonda izleyemediği kadar şampiyonlar ligine maçına çıktım. Bu takımda kimse kendini üst düzeyde görmeyecek ve Samsunspor formasından üstün görmeyecek. Ben prensiplerimden asla vazgeçmem. Bir tarafta bu takımın kazanması için futbol hayatını riske atan Ercan, bir taraftada hiç umrunda olmayan arkadaşların hocalarından habersiz İstanbul'a giden bir futbolcu var. Ben bu olmaması için uğraştım. Kadro dışı bırakmayacağım. Fakat bu hareketlerini devam ettirdiği sürece, faydalanacağımı düşünmüyorum. Kişiyi değil çoğulu konuşmalıyız. Yani bu takım Ofoedu yok diye kaybetmedi. Hiç kimse Samsunspor formasından daha büyük ve değerli değil. Bu saatten sonra kafamda Ofoedu yok. Fakat kulüp değerleri için oynaması gerekiyorsa, kinci bir adam değilim oynatırım. Ama bu gönülden gelen bir karar olmayacak. Benim onunla insani ilişkilerim bitmiştir." 

"BEN OLSAM OYNATMAMDA, GÖNDERMEMDE"
Ofoedu'nun satılı satılmayacağı sorusunu yanıtlayan Özat, "Ofoedu'nun satılıp satılmayacağına ben karar veremem. İngiltere'de ki gibi bir menajerlik sistemi yok. Satılması veya satılmaması için rapor veririm. Fakat fikrimi soracak olursanız, bir takım ile çalışırken başka yerlerle görüşen insanı ve arkadaşlarına saygısızlık yapmıştır. Ben olsam oynatmada göndermemde. Samsunspor'dan kimler geldi kimler geçti. Ofoedu, M'Billa'nın verdiğinin 10'da birini vermedi daha. Amam tabiki bu yönetimin kararı" açıklamasında bulundu. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.