SAVUNMA YAPMAYI BİLMİYORSAN YAPMAYACAKSIN!

SAVUNMA YAPMAYI BİLMİYORSAN YAPMAYACAKSIN!
Yılport Samsunspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta geçtiğimiz iki maçta şampiyonluk şansını semt takımlarından Keçiören'e kaptırmıştı. Dün de Hacettepe karşısında 2-2 berabere kalarak iki puan bırakınca şampiyonluk artık bir hayal oldu.

Dün Ankara'nın başka bir semt takımı olan Hacettepe'ye konuk olan Yılport Samsunspor 1-0 geriden geldiği maçta skoru 2-1'e getirip bir geri dönüş yaptıktan sonra İsmet Hoca'nın da engel olamadığı bir şekilde geriye yaslanınca yine son dakikada uzatmalarda yenilen gole engel olamadı. Ve böylece Metropollerin semt takımları koskoca Samsunspor'u şampiyonluktan etti. Play-off maçlarında da bu anlayışla başarılı olma ihtimali çok zayıf olan Yılport Samsunspor'u zor günler bekliyor.

111.png

ŞAMPİYONLUK ARTIK BİR HAYAL
Tarihinde ilk kez düştüğü TFF 2.ligte şampiyonluk hedeflerini imkansız bir hayale bırakan Yılport Samsunspor, maddi imkansızlıklar içinde geçirdiği yıllarını mumla arıyor. Tarihinde ilk kez düşülen bu ligin en iyi kadrosu ve en iyi imkanlarına sahip takımı olan kırmızı şimşeklere bu lig ters geldi. Hakem hatalarının gündemde tutulduğu bir ortamda, her şeyi hakem hatalarıyla açıklamanın mantıksız olduğu, dün oynanan Hacettepe maçında ortaya çıktı. Gayet iyi bir maç yönetimi sergileyen hakem Samsunspor'a bir de penaltı verdi. 

222.png

TANER HOCANIN HAKKI MI YENDİ?
Bir önceki teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde de kritik maçlarda kritik puanlar kaybetmişti Yılport Samsunspor. Ancak Taner Taşkın hoca taraftar ve medya baskısı üzerine istifaya zorlandı ve görevden affını istemişti. Taner hocanın istatistiklere göre daha iyi bir puan ortalaması olduğunu daha önce burada haber yapmıştık. Samsunspor takımı hücum organizasyonları üzerine yetenekli özellikleri olan oyunculara sahip. Bu takımın savunma yapmasını beceremediği ortadayken skoru aldıktan sonra geri çekilmesinin ne kadar futbolla bağdaşmadığı semt takımlarına kaybettiğimiz puanlarla iyice ayyuka çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.