SATRANÇ ŞAMPİYONU TEKKEKÖY GENÇLİK MERKEZİNDEN

SATRANÇ ŞAMPİYONU TEKKEKÖY GENÇLİK MERKEZİNDEN
HER BRANŞTA EĞİTİM VERİYORUZ

19 Mayıs Bayramı etkinlikleri kapsamında  Lovelet Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen 12 yaş altı kategorisi satranç turnuvasında, Samsun birincisi olan  Tekkeköy Gençlik Merkezi üyesi Yiğit Deniz Özgün, Gençlik Merkezi Müdürü Serap Aydın ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya ile birlikte ilçe Kaymakamı Günay Öztürk’ü makamında ziyaret ederek başarısını paylaştı.

KAYMAKAM ÖZTÜRK, ÖZGÜ ‘NÜ KUTLADI
Ziyarette Samsun birincisi olan  Tekkeköy Gençlik Merkezi üyesi Yiğit Deniz Özgün’e hediyesini veren ilçe Kaymakamı Günay Öztürk, ”Öncelikle sizi kutluyorum ve bu güzel başarılarınızın devamını diliyorum. İlimiz spor kenti bizde ilçe kaymakamı olarak, elimizde gelen tüm gayretimizi geçlerimizin iyi sporcu olarak yetişmesi yönünde desteğimizi sürdüreceğiz ”dedi.  

HER BRANŞTA EĞİTİM VERİYORUZ 
Kurumu hakkında ilçe Kaymakamı Günay Öztürk’e bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Serap Aydın,” Bir yıla yakın bir zamandır faaliyet gösteren Tekkeköy Gençlik Merkezi zeka oyunlarından, Müziğe, El Sanatlarından Yabancı Dile kadar çeşitli eğitim ve faaliyetlerle gençlerin yeteneklerine ve başarılarına destek olma devam ediyoruz” diye konuştu.

YETENEKLİ SOPCULARIMIZ VAR 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya ise, ”ilçemizde bulan okullarımızda Yiğit Deniz Özgün gibi yetenekli sporcularımız var. Çeşitli kategorilerde mücadele eden yetenekli sporcularımızı Türk sporuna kazandırmak için özen gösteriyoruz. Ayrıca İlimizde açılan spor merkezlerinin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bunu iyi değerlendirirken derslerini de  ihmal etmiyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.