Satış ve pazarlama,Kişisel Gelişimle anlatıldı

Satış ve pazarlama,Kişisel Gelişimle anlatıldı
Çarşamba’da “Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor?” başlığıyla, Oda ve Borsa üyelerine Satış ve Pazarlama için kişisel gelişim eğitimi verildi.

'STRATEJİK GELİŞİM ÇOK ÖNEMLİ'

Çarşamba Ticaret Borsası ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle üyelere, iş yeri sahipleri ve temsilcileri ile oda borsa personeline satış ve pazarlama temelli kişisel gelişim eğitimi verildi. Çarşamba Ticaret Borsası M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda hafta sonu gerçekleşen eğitimi İzgören Akademi Eğitmeni Barış Kılıçarslan verdi.Açılış konuşmasını gerçekleştiren Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz katılımcılara, “İşletmelerimizin gelişmesi hedefiyle yürüttüğümüz çalışmalarımızdan olan bu eğitime hoş geldiniz” dedi.  İşletmeler için ekonomik gelişim kadar fikren ve stratejik gelişiminde çok önemli olduğuna değinen Yılmaz, “Bu sebeple buradayız. Değerli eğitmenimiz bugün bizlere satış ve pazarlama temelli sunum gerçekleştirecek. Hepinize ticari faaliyetlerinizde başarılar, sürekli dinamiklik ve yenilikler diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
'BİLGİ ARTIK HER YERDE'
İki ayrı oturumda gerçekleşen seminerde eğitmen Barış Kılıçarslan ilk olarak; “İnsanlar hep nasıl sorusunun cevabını arar. Nasıl başarılı olurum? Nasıl daha çok satış yaparım? Der ve bu sorulara cevap arar” dedi. Kılıçarslan, katılımcılara: “Ve farkında mısınız?  Nasıl bir sır değil, bilgi artık her yerde. Ancak nasılı bilmemize rağmen bu yolları kullanan ve başkalarının da kullanmasına yardımcı olan çok az insan var” dedi. Eğitmen Barış Kılıçarslan sunumu süresince işletme temsilcilerine, şirketlerin nasıl başarılı olabileceklerini ve başarıya giden yolları nasıl en etkili şekilde kullanabileceklerini, bu yolda nasılı kullanabilmek için en önemli bilgileri ve kullananların hayatındaki 5 ayrı seviyeyi hem sunumlar ile hem de katılımcıları da dâhil ettiği uygulamalarla aktardı.Eğitim Programına; Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Atsan, Meclis Üyesi Ercan Onay,  Borsa Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu ile borsa personeli;  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Sonkaya, Meclis Üyesi Uğur Fatih Dinçer, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Nejla Tak ve Fikriye Pekşen, Oda Genel Sekreteri Gültekin Sürül ile Oda personeli; Oda ve Borsa’ya üye işletmeciler, işletme temsilcileri, banka temsilcileri ve davetliler katıldı.Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.