SASKİ'den Çarşamba ilçesine 15 milyon liralık altyapı yatırımı

SASKİ'den Çarşamba ilçesine 15 milyon liralık altyapı yatırımı
Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Çarşamba ilçesine 15 milyon liralık altyapı yatırımı yaptıklarını söyledi.

Yeşilyurt, beraberinde SASKİ Çarşamba Şube Müdürü Doğan Toraman, Çarşamba bölge sorumlusu inşaat mühendisi Cafer Kirazlı, kanal makineleri bakım ve onarım şantiye şefi Ali Erdoğan, kanal şefi Ferhat Ölmez ve yüklenici firma yetkilileri ile Çarşamba ilçesinde yürütülen çalışmaları inceledi.

İlçede 3 yıl içinde 15 milyon liralık altyapı yatırımı yaptıklarını belirten Yeşilyurt, "İlçe merkezinde 3 yılda 18 kilometre atık su, 12 kilometre yağmur suyu olmak üzere 30 kilometre altyapı şebeke hattı yapıldı. İlçe merkezinin atık su ve yağmur suyu hatlarının yüzde 80'i tamamlandı. SASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı personelimiz, koordineli şekilde özveri ile altyapı çalışmalarını sürdürmektedir." dedi. 

İlçelerdeki altyapı sorunlarını çözmek için vatandaşlara söz verdiklerini vurgulayan Yeşilyurt, "Samsunlu vatandaşlara verdiğimiz sözü yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Samsun'un 17 ilçesine de hizmet götürerek altyapı sorunlarını çözmeye kararlıyız. İlçe belediyesi tarafından maddi nedenlerle 20-25 yıldan beri yapılamayan, eskiyen atık su hatlarını yeniledik. İlçe merkezinde 7 atık su terfi merkezi, bakım ve onarımlarını yaptık. Şiddetli yağışlara karşı hazır duruma getirdik." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.