SASA'YA YIKIM KARARI

SASA'YA YIKIM KARARI
Atakum Belediyesine yazı yazarak SASA kafenin Kaçak kısımlarının yıkımını yapmasını istemesi sonucunda Atakum Belediyesi 10/11/2015 tarih be 876 sayılı Encümen kararı ile yıkım kararı alındı.

    YIKIM KARARI

  Gazetemizin defalarca haber yapması ve Gazetemiz İmtiyaz sahibi Adnan Bahadır’ın Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlıklarına yaptığı resmi şikayetin ardından Adem Güney’in eşi adına çalıştırdığı SASA kafenin kaçak kısımlarına yıkım kararı çıktı. Normalde Büyükşehir Belediyesinin görev ve sorumluluk alanında olan Adnan Menderes dahil Bulvarındaki kısımları ve 14 Metreden büyük olan Bafra yoluna bakan kısımları ile ilgili Büyükşehir Belediyesinin yıkım kararı alması gerekmesine rağmen Atakum Belediyesine yazı yazarak SASA kafenin Kaçak kısımlarının yıkımını yapmasını istemesi sonucunda Atakum Belediyesi 10/11/2015 tarih de 876 sayılı Encümen kararı ile yıkım kararı alındı.

 

                        

             İŞLEMLERİN UZAMA NEDENİ İŞLETME SAHİBİNİN ADEM GÜNEYİN EŞİ OLMASI

 

     Atakum Belediyesinin SASA kafenin kaçak kısımlarının yıkımı ile ilgili Encümenden aldığı yıkım Kararını Adem Güney adına aldığı, işletmenin ise Adem Güney’in eşi üzerine olması nedeniyle Adem Güney’in yapılan işlemlerle ilgili mahkemeye gidip karara itiraz ettiği, işletme sahibinin resmiyette Adem Güney’in eşinin şirketi olduğu bu nedenle de yıkım işlemlerinin geciktiği anlaşıldı.

 

whatsapp-image-2017-03-05-at-18.14-001.jpgsayfa-7-002.jpg

                              ŞİKAYETLERİMİZ VE HABERLERİMİZ DOĞRU ÇIKTI

 

    Adem Güney’in eşi adına çalıştırdığı SASA kafe ile ilgili gerek yaptığımız haberlerin gerekse Adnan Bahadır’ın yaptığı şikayette belirttiği tüm hususların yapılan incelemeler sonunda doğru olduğu tespit edilmiş ve kaçak yapılaşma yapılan üç konuyla ilgili hem yıkım kararı verilmiş hem de Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunulmuş, konuyla ilgili yapılan işlemlerin tamamını vermeye devam edeceğiz. Bugünlük sadece Yıkım kakarı ile ilgili alınan kararları sizlerle paylaştık. Önümüzdeki günlerde yapılan diğer işlemleri de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum