Sarıcaoğlu’nun Mutlu Günü

Sarıcaoğlu’nun Mutlu Günü
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun oğlu Atıf Sarıcaoğlu Emine Özakça ile evlendi

Kavak'ta yapımı yeni tamamlanan 19 mayıs mahallesi Kardelen Düğün salonunda dünya evine giren Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'nun oğlu Atıf Sarıcaoğlu ve Emine Özakça çiftinin düğün törenine AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, eski AK Parti Milletveki Mehmet Kurt, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belür, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Emniyet Müdürü Adil Öztırak, eski ilkadım Belediye Başkanı Ahmet Okuyucu, eski Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Bülent Yüksel, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, önceki dönemler AK Parti Samsun İl Başkanları Osman Çetinkaya, Ali Akyüz, KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz, Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Cenap Köksal, Samsun Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, AK Parti İlçe Belediye Başkanları, STK Başkanları, Siyasiler, bürokratlar, Öğretim Görevlileri, Dernek Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Nikahlarını Kıydı
Yaklaşık 4 bin’in üzerinde davetlinin katıldığı düğün merasiminde düğün salonunun içine sığılmazken bahçede kurulan masalar dolup taştı. Atıf ve Emine çiftinin nikahlarını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıydı.Nikah şahitliğini ise AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Bülent Yüksel yaptı.

Başkan Sarıcaoğlu Teşekkür Etti
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile eşi Narin Sarıcaoğlu düğüne gelen misafirleri kapıda karşılayarak hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiler. Duygu dolu anlar yaşayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar birçok kez mikrofonu elime alıp konuşmalar yaptım ama açıkcası hiçbirinde bu kadar heyecanlanmadım. Şuan burada olmak birşeyler söylemek gerçekten çok güç. Oğlumun düğün merasimine uzaktan ve yakından katılan çok kıymetli siz değerli konuklarımıza Özakça ve Sarıcaoğlu aileleri adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca yoğun mesailerinden dolayı düğünümüze iştirak edemeyip telgraf ile mutluluğumuza ortak olan çok kıymetli AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çevre Şehir ve Kültür Bakanı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan hanımefendiye, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç beye, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş beye, AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan beye, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı beye, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel beye, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin beye ve telefonla arayan ve çiçek gönderen tüm eş, dost, akraba ve hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.