Sarıcaoğlu'ndan Sanayi Esnafına Ziyaret

Sarıcaoğlu'ndan Sanayi Esnafına Ziyaret
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ziyaret etti

Kavak'ta faaliyetlerini sürdüren fabrikaları ziyaret eden Sarıcaoğlu Organize Sanayi Bölgesinin ilçeye hayat verdiği söyledi. Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Sanayi esnafımızın her zaman yanında olduk. İlçemizden birçok vatandaşımız buralarda istihdam etmekte. Sanayi esnafımıza çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Samsun'un En Büyüğü Olacak 
Sarıcaoğlu; "Organize sanayi bölgemizdeki esnaflarımızla sohbet ettik çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Şuna inanıyorum ki kısa süre sonra Kavak Organize Sanayi Bölgesi Samsun'un en büyük Organize Sanayisi olacak. Birçok büyük firma yatırımlar yapmaya devam ediyor. Çok ciddi sayıda eleman istihdamı var. Kavak Belediyesi olarak her zaman sanayi esnafımızın yanındayız. Organize Sanayi Bölgemizde toplamda 22 fabrika faaliyette buralarda çalışan personel sayısının toplamı ise 715'dir. İnşaat halindeki fabrikalarımızın sayısı ise 11'dir. Organize Sana Bölgemizdeki inşaat halindeki fabrikalar da tam faaliyete geçtiğinde toplamda 1500 civarı personel istihdam edilecek" dedi. 

Küçük Sanayinin Müjdesini Verdi 
İlçede en büyük sıkıntılardan birinin de küçük sanayi olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu; "Çalışmalarımız son aşamaya geldi yakın bir zamanda küçük sanayimizin inşaatına başlanılacak. Birçok vatandaşımızın büyük bir heyecanla beklediği küçük sanayi sitesini yapmakta Rabbimin izni ile bizlere nasip olacak. İlçemizin daha aktif ve canlı olması için hangi alanda yatırıma ihtiyaç varsa biz o alana yöneliyoruz. İlçemizdeki işsizlik sorununu çözdük, konut sorununu ise gerek müteahhitlerimizin destekleri,  gerekse ilçemizde yapımına başlanılacak olan TOKİ konutları sayesine çözdük. Kavak için kucak dolusu proje hazırladık bu projelerin birçoğunu faaliyete soktuk zamanla diğer kalanlarını da faaliyete sokacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman dediğim gibi durmak yok hizmete devam" ifadelerini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.