Sarıcaoğlu'ndan Mahmutbeyli Mahallesi'ne Ziyaret

Sarıcaoğlu'ndan Mahmutbeyli Mahallesi'ne Ziyaret
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Mahmutbeyli mahallesini ziyaret etti

Mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan Sarıcaoğlu bu kez de Mahmutbeyli mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti. Sarıcaoğlu, "Çalışmalarımızı vatandalarımız ile istişare yaparak gerçekleştiriyoruz. Biz vatandaşlarımızın hizmetkârıyız. Vatandaşlarımızın refahı için gece gündüz çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

Mahalle Kültürünü Koruyoruz
Mahalle ziyaretlerinde kentsel dönüşüm ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Sarıcaoğlu,  "İlçemizde büyük bir dönüşüm hamlesinin içerisindeyiz. Amacımız ilçenin gelişimi için çaba sarf ederken aynı zamanda köy iken mahalle statüsüne dönüşen mahallelerinde gelişimi için çaba sarf etmek.Mahallelerimizin gelişiminde önceliğimiz mahalle kültürünü de korumak.Örnek vermem gerekirse mahallemizde fırın yoksa o mahallemize fırın yapıyoruz. Bu sayede hem mahallelerin gelişimini sağlıyoruz hemde mahalle kültürüne sahip çıkıyoruz" diye konuştu.

Ziyaretlerimiz Devam Edecek
Mahmutbeyli mahallesini ziyareti sırasında Mahmutbeyli ilköğretim okulunu da ziyaret eden Başkan Sarıcaoğlu, okul yöneticilerinden okul hakkında bilgiler aldı. Sarıcaoğlu "Mahalle ziyaretlerimiz devam edecek. Mahmutbeyli mahallesi sakinlerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum. Keyifli bir ortam içerisinde istişare toplantısı yaptık. Mahmutbeyli mahallesinde ki sorunlar hakkında notlarımızı aldık. En yakın zamanda çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.