Sarıcaoğlu'ndan Çocuklara Sürpriz

Sarıcaoğlu'ndan Çocuklara Sürpriz
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Ramazan ayında Kavak'taki çocukları unutmayarak onlara sürpriz yaptı.

Atatürk Parkı'nda gerçekleşen programa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediye Meclis Üyeleri, Kavak İlçe Müftüsü Abdullah Karaca ve Muhtarlar katıldı.İftardan sonra başlayan program teravih namazına kadar devam etti. Teravih namazından sonra Nida İlahi Sema ve Ezgi Gurubu tarafından ilahiler söylendi. Yaşardoğu mahallesinde bulunan Merve Cami hocası Sefa Demircan'ın Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından semazenler programa katılan misafirlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Çocuklara Sürpriz
Başkan Sarıcaoğlu Ramazan ayında çocuklarında mutlu olmaları için Oluşum Sanat Tiyatrosu ekibini Kavak'a davet ederek çocuklara unutulmaz bir akşam yaşattı. Programda Karagöz-Hacivat gölge oyunu, Palyaçolar, Animasyon ekibi gibi çeşitli aktiviteler ile çocukları eğlendirdiler.Çocukların durumdan oldukça mutlu oldukları gözlemlenirken yarışmalar yapılıp çeşitli hediyeler ile program son buldu.

Çocuklarımıza Verebileceğimiz En Güzel Hediye Zamandır
Başkan Sarıcaoğlu, "Çocuklarımız için yaptığımız programlarımız devam edecek. Çocuklarımıza verebileceğimiz en güzel hediye zamandır. Onların eğlenmeleri ve mutlu olmaları hiçbir şekilde paha biçilemez. Çocuklarımız için düzenlediğimiz bu akşamki programımız önümüzdeki hafta sonu cumartesi akşamı yine olacak. Elimizden geldiğince onların yanında olacağız. Bu akşamki yoğunluk beni gerçekten çok mutlu etti. Programa katılan çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.