SARICAOĞLU'NDAN ÇAKALLI TAŞHAN'DA iFTAR YEMEĞİ

SARICAOĞLU'NDAN ÇAKALLI TAŞHAN'DA iFTAR YEMEĞİ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Muhtarlara,Dernek Başkanlarına,Sivil Toplum Kuruluşlarına ve İlçe Daire Amirlerine Çakallı Taşhan'da İftar Yemeği Verdi.

Başkan Sarıcaoğlu'nun düzenlemiş olduğu iftar davetine Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri, Kavak Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve yönetimi, Kadef Başkanı Dr.Yılmaz Karagöz ve yönetimi, Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik ve Kavak muhtarları, Sivil toplum kuruluşları ve dernek başkanları, Kavak İlçe Daire Amirleri ve SASKİ Şube Müdürü Savaş Gayretli, Gebze Samsunlular Derneği Başkanı Cenap Köksal, Kavak İlçe Garnizon ve Jandarma Komutanı Ekrem Büyüktekin,Emniyet Müdürü Adil Öztırak,İlçe Müftüsü Abdullah Karaca ve çok sayıda davetlinin yanısıra TRT ve çeşitli basın mensupları katıldı.


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Ramazan Ayında düzenlediğimiz iftar programımızda siz değerli dostlarımızla bu mübarek günde bir araya geldik. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İlçemiz çok daha iyi noktalara gelecekse bunu ancak birlik ve beraberlik ile başarabiliriz. Şuan bu ortamda olduğumuz gibi her zaman birlik ve beraberliğimizi koruyabilirsek güzel ilçemizi hep birlikte çok daha iyi noktalara getirebiliriz. Uzaktan yakından bu güzel ortam için gelen tüm Kavak sevdalılarına teşekkür ediyorum. Hedefimiz ilçemizi Samsunun birinci ilçesi haline getirebilmek, amacımız bu güzel ilçemizi Samsunun başkenti haline getirebilmek.Bunları başarabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bizden çok şey bekleyen hemşehrilerimizin olduğunu biliyorum. Bursa da, Gebze de, İstanbul da bizlerden çok şey bekleyen,memleketlerine geri dönmek isteyen hemşehrilerimiz var.Yaptığımız her hareketimizi,çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi an ve an takip eden hemşehrilerimizi daha da gururlandırabilmek için onların umutlarını daha da canlı tutabilmek için var gücümüzle, bu ekiple, birlik ve beraberlik içerisinde durmadan çalışacağız " diye konuştu.

Kavak İlçe Müftüsü Abdullah Karaca'nın yapmış olduğu yemek duasının ardından çay sohbeti ile program son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum